Beütöttem a 4hónapos babám fejét?
Fürdetés után a törölközőre fektettem és ahogy felemeltem, véletlenül beütöttem a 4hónapos kicsim fejét a törölközőtartó sarkába (homloka közepvonalán a szemöldöke felett 1-2cm-re).
Nagyon elkezdett sírni szegénykém
Egy kicsi piros pukli lett a helyén. Rögtön raktam rá hideg vizes borogatást, le is ment a pukli, de még mindig piros a helye egy kicsit.
Kb 20 perc után teljesen lenyugodott, mosolygott, evett és el is aludt.
Anyukám azt mondja, hogy felesleges lenne most bevinnem az ügyeletre, ha aggódok akkor vigyem majd be holnap a dokihoz.
Szerintetek??? :(
Köszönöm a válaszokat. Az a baj, hogy este van, alapból 10-től szokott aludni így nem tudom megítélni, hogy aluszékony-e. Mindenesetre nem hányt.
Megnézzük milyen lesz reggel és lehet elviszem a dokihoz biztonság kedvéért.
/Jajj édes kis buksi feje.../ :)
Szerintem ne aggódj!!!Ha nem hányt, és nem volt a megszokottnál bágyadtabb akkor nincs baj.Az én kicsi lányom, nem volt még 4 hónapos, amikor legurult az ágyról!!!Istenem...sose felejtem el azt az érzést..konkrétan úgy remegtem, hogy az apjának kellett kiszedni a kezemből, mert rázkódott az egész gyerek mikor fogtam..Persze semmi baja nem lett, csak hátul kicsit beütötte a fejét és persze megijedt.
Azóta már annyit borult, esett kelt, hogy csak legyintek.
De azért reggel figyeld még, ne hogy baj legyen.Ha a reggeli nem jön vissza akkor biztos nincs baj!!
Mi ujság?Nem lett semmi gond ugye?
Az én lányom 4 hónaposan leesett az ágyról,beverte a homlokát,de semmi gond nem lett.Azóta már 2 éves és koppan olyanokat,hogy nekem fáj:)
Köszönöm a válaszokat, huhh sikerült megnyugodnom.
Annyit aludt meg evett, amennyit szokott szerencsére! Nem hányt, a kedve is jó most is vigyorog :)!
Első gyerek, első balesete. Félek arra gondolni, hogy később ez a féle baleset majd "mindennapos" lesz. Már ettől kikészültem!! Köszönöm mégegyszer mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!