Nehezen alszik el napközbe 4hónapos és éjjel még mindig fel kel enni?
mintha a szinten lassan 5 honapos fiamrol olvastam volna!
a napkozbeni elalvasok nalunk is kb 1-2 hete sirassal kezdodnek,azt talaltam egyenlore megoldasnak,hogy lefekszem melle,o hason fekszik;cumi a szajaba es szivritmust dobolok a hatan,mikozben simizem a fejet... foleg ma katasztrofa a helyzet, nagyon fronterzekeny...
egy kerdes: mennyit eszik egy etetesre ha csak 3* eteted? lehet en vagyok a bena,de fiam 5*180ml +2* "kanalas" gyumi vagy fozelek...
Nálunk az esti(du. 5 óra) lefekvésnél van ilyen nyöszmösz meg kínlódás.
Ma nekem is rettenetesen hisztis.A front lehet?
Bár tegnap kapott oltást is.
Ja és éjjel az enyém is kb 3 óránként eszik még mindig.Kérdeztem a dokit,ő azt mondta,hogy normális még ilyen korban.
Majdnem mondtam neki,hogy csak lassan már én nem vagyok normális a fáradtságtól.
A védőnőnk fog íratni a dokival tejpépet(olcsóbb,mint a bolti),mert az ő unokái is ilyenek voltak,és ettől 8-9 órát is aludtak.
Kíváncsi leszek rá.
szerintem is sok az amit korabban irtam,de igenyli a gyerek... mondjuk nem is pici 72cm es 7800 gramm.
remelem holnap minden emlegetett baba visszater a sajat medrebe, es ujra nyugis altatasok ele nezunk:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!