Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A hasfájás miatt alszik...

A hasfájás miatt alszik vissza ilyen nehezen?

Figyelt kérdés
A babám 8 hetes. Éjszaka 3 óránként kel enni, de minden evés után 1 órahossza mire visszaalszik, mert rögtön sír miután evett. ha hasra fektetem könnyebb neki, de ilyenkor meg visszabukik mindent, pedig büfiztetem rendesen. nem egyszer előfordult h hamarabb elaludtam mint ő, annyira kimerült vagyok már.
2012. okt. 10. 09:18
 1/2 anonim válasza:
A lányom 3 hós koráig hasfájós volt, elképzelhető h azért alszik vissza nehezen, próbáljátok ki a szélcsövet, gyógyszertárban lehet kapni, kifejezetten csecsemőnek kérd, olyan 1400ft körül van de az azonnal megszabadítja őt a bélgázoktól, és segít a széklet ürítésben. Bekrémezed a cső egyik felét bedugod a popsijába és egy kicsit körkörösen mozgatod, ne aggódj nem fáj neki, megkönnyebbül! Nem fog rászokni, tehát nem csak ennek segítségével fog tudni kakilni (a lázmérőzésre viszont rá szokhat. Sok sikert!
2012. okt. 10. 15:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Szegényke meg szegény Te mert ez azért húzós lehet így. Van olyan csepp ami pont erre való, kicsit drága viszont hatásos nézd meg a neten az a neve hogy Colief és valami angol cég terméke, a Brendonban lehet kapni.
2012. okt. 12. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!