SOS! Mért nem tudok lefogyni?
Mit akarsz még? 6 hónapja szültél!
A lányom 2 éves volt, mire visszanyertem az eredeti, terhesség előtti súlyomat! Semmi mást nem tettem, csak többet mozogtam, szaladgáltam a gyerek után, + szedtem a búzafű kapszulát. Nem koplaltam, nem próbáltam ki semmilyen diétát.
Légy türelmesebb, majd lassan lemennek a kilók!
Szoptatsz?
A mozgok eleget mit takar? Szerintem ha egy picit odafigyelsz a kajára, és heti kétszer mozogsz 40-60 percet,akkor lemegy az!
16 hónapja szültem, mindig vékony voltam, mégis 80 kilóval mentem szülni, 70-el jöttem haza. Aláírtam, hogy szoptatás alatt nem fogytam. (de legalább nem is híztam), de már nem szoptatok, a hasam még mindig nagyon nagy, többen kérdezték már, hogy "jönakistesóóóóó???" Ilyenkor ütni tudnék...de csak válaszlok, hogy nem. Heti 3 alkalommal sportolok, nagyon intenzív sport, amitől a józan ész szerint fogynom kellene, de nem, nem vacsorázom, sőt már eljutottam oda is, hogy 3-kor eszem utoljára. De lassan már ebédelni sem merek, sőt vásárolni sem, mert elsétálok a húsos pult előtt és hízok 3 kilót. Borzalmsan érzem magam, főleg a nagy hatalmas lufi miatt a hasam helyén, így derekam sincs, igazi bojler testem lett, utálom! Vastag mindkét karom, olyan mint a combom, a lábaim mint a cölöpök. Én nagyon el vagyok keseredve emiatt.
A Laura diétásoktól kérdezném, hogyan csinálták? Nekem van itthon egy dobozzal, de nem tudom hogyan kezdjek neki, egész nap ezt igyam, vagy csak estére?
Nekem van egy fogyás receptem, ezen 2 évig dolgoztam még Vietnámban, a recept így szól: - 10 dkg filipityimogyoró,
- ehhez ízlés szerint egy kis sajt
- egy kis sonka
-majd le teszed az asztalra, és NEM ESZED MEG!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!