Hogyan öltöztetitek fel 1 év körüli kocsiban ülő babátokat ilyen időben (10-15 fok)? Mikortól adtok rá overált?
Kérdés, h neked a kocsi a babakocsit vagy az autót jelenti e? Mert autóba biztos ugyanannyit adok rá, mint magamra, csak rajta olyan zokni, esetleg vékony harisnya van a nadrág alatt, h ha felcsúszik a szára, akkor se legyen kint a bőre. Babakocsiba egy réteggel többet, mert míg én mozgok, addig ő csak ül. Az az egy réteg pl. egy pléd.
Viszont téli overált még biztos nem adnék rá 10-15fokban. Max reggel/este az 5fokban. De abba délben belefőne, így marad a réteges öltöztetés.
Szia!
14 hónaposomat ma kb.10 fokban igy öltöztettem: Harisnya,kantáros kordnaci,ujjatlan triko,rövidujjú,hosszu ujjú, egy nem túl vastag pulcsi és egy közepesen vastag kabát.vékony sál és sapka.igaz ő már mozgott, de volt hogy csücsült a babakocsiban.Overált én még nem adnék rá,soknak tartom.inkább valóban a rétegesebbet és azt tudom variálni.Egy vékonyabb plédet esetleg tennék a lábára ha hosszabb ideig vagytok kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!