Ti hogyan öltöztetitek fel a babátokat nappal ill. éjjel?
Ez attól is függ, h milyen a hőmérséklet! Ebben a melegben van, h csak ujjatlan bodyban altatom, vagy kisnadrágos, ujjatlan bodyba (a lába mindig csupasz)! Ha hűvösebb van, gondolok itt a 23fok és kevesebbre, akkor már ujjatlan body+hosszú nadrágos rugi, de kantáros, tehát nincs ujja! Télen ha hideg van, de persze itt fűtünk, akkor hosszú vagy rövid ujjú body és hosszú ujjú hálózsák vagy rugi!
Napközben a melegben, van, h csak 1 pelenka van rajta, van, h csak 1 ujjatlan body, vagy pólós, ha 24-23foknál kevesebb akkor már adok rá 1 rövidnadrágot és 1 nagyon vékony zoknit, de van, h zoknit nem, csak ha tényleg hűvös van! És persze a hidegbe, de nem télen(az én lányom márciusi baba) hosszú nadrág, zokni, pólós, vagy hosszú ujjú body és pulcsi, ha kimegyünk! 5 hónapos a lányom, eddig bevált! Nem parázom agyon magam, h megfázik!
nappal is és este is rövidujjú body van rajta.
Ma este már adtam rá egy lábfejes nadrágot is,mert nyitott ablaknál alszik, és már hűvösebb az éjszaka.
A rugi alá én is szoktam adni bodyt, de rugit nem is tudom mióta nem vettem elő a meleg miatt.
Gondolom ezekben a melegekben az a bizonyos rokonod sem két réteg ruhát visel...
Ha nagyon meleg van akkor csak egy ujjatlan vagy rövidujjú body esetleg napozó.
Ha hüvösebb az idő, akkor hosszuujjú body meg vékony kisnadrág
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!