Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hónapos babám nem tudom h...

14 hónapos babám nem tudom h szokta szám le a ciciről éjszaka?

Figyelt kérdés
Màr csak akkor kèri de sokat meg harapja, nekem fàj. Nem tudom mit adjak helyette mert a tejet, kakaót tàpszert nem issza

2012. okt. 7. 14:17
 1/7 anonim ***** válasza:

éjszaka már ne is akarj semmit adni,mert akkor meg azt szokná meg! arra törekedj,hogy vacsorakor jól lakjon.

És amikor éjszaka fel kel akkor egyszerűen ne adj neki,csak menj be,és vigasztald meg. de ne is vedd ki csak ha nagyon muszáj.

De ha nem akarod rögtön ezzel kezdeni,akkor előszőr csináld azt hogy csak fele annyit szoptatsz mint amennyit szoktál,majd napról napra kevesebbet,és végül ne adj neki egyáltalán. 1-2 napig fárasztó éjszakáid lesznek.de hidd el megszokja,hogy éjszaka nincs cici

2012. okt. 7. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Maximum vizet adj neki, mást ne. Egyébként én is az első módszerével szoktattam le a kisfiamat 13 hónaposan, pár nap volt. Ha nem hagyod egyedül sírni, nem fog sérülni. Sok sikert!
2012. okt. 7. 14:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor hülyesèg h felkel hajnal 4-5 óra felett mert èhes lesz?
2012. okt. 7. 15:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Most làtom elírtam leszoktatni :)
2012. okt. 7. 22:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Kiprobàlom hogy kevesebbet szoptatom ha nem alszok be :)
2012. okt. 7. 23:02
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem még nincs teljesen egyéves a babám, és még éjjel szopizik. Most kezdem leszoktatni róla. Este vacsorára adtam neki eddig kétszer már jó éjszakát tejpépet (milupa kekszes), és végig aludta az éjszakát, 9-től reggel 7ig.lehet h véletlen, azért próbáld ki. pedig nálunk éjjel kétszer evett és hajnalban is.
2012. okt. 8. 07:41
 7/7 anonim válasza:
14 hónaposan már megérti, hogy nincs cici. Az én kislányom cicifüggő volt, éjjel-nappal szopizott. 13 hónaposan szoktattam le, mert jött a kistesó, és emiatt nagyon érzékeny lett a mellbimbóm. Elmondtam neki napközben, hogy anyának nagyon fáj a cicije, úgyhogy nincs cici. A déli alvásnál volt 20 perc sírás, de már aznap éjjel is talán ha 2-szer volt fenn. Akkor egy kis simi, és aludt tovább. Ennyi idősen már éhes sem lehet éjjel. Max. vizet adj neki, ha végképp nem tud visszaaludni, én is úgy szoktam. Amúgy meg okosak már ők, magyarázd el neki, hogy miért nem szabad harapni. Lehet, hogy nem elsőre, de néhány alkalom után megérti és nem harap majd :D Kitartás!
2012. okt. 11. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!