Ajánlanátok jó utazóágyat, elérhető áron?
Babyono-val tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Olyan utazóágyat keresek, amiben van magasító (a kislányom még csak 6 hetes), pelenkázó, esetleg a játékoknak kis rekesz, talán még szúnyoghálós is. A fenti márkához találtam, de ha nektek vmi más jobban bevált, várom az ötletet! Ár: kb. 20 ezer körül
2009. aug. 5. 13:03
1/8 anonim válasza:
itt én láttam jokat.mi is most vettünk csak én használtat vettem 10 000ftért, kétszintes,pakolos. babymix márkkájú.jó, szeretem.
hova valósi vagy?mert pest megyében,monorierdőn tudok egy üzletet,ahol mi is vettük.narancssárga-piros,van hozzá pelenkázó és egy rész amit rá lehet rakni,amíg kicsi a baba,így nem kell belehajolni az ágyba folyton.12000 ftért vettük.ja top rider a márkája és nagyon édes maci van a hálóján.ja van szúnyogháló is hozzá és lecipzározható az eleje,így ki-be tud majd mászni belőle.lassan el is kezdi,7 hós a fiam,3 hetes kora óta használja a konyhában nappal.ja és még kívül egy tároló zseb is van a végén
2009. aug. 7. 21:59
8/8 anonim válasza:
én bizti hogy használtan vennék a baba oldalakon az aprohirdetésekbe van rengeteg.a drága játékokat is ott veszem olcson. És gyönyörűek!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!