Milyen napvédő krémet ajánlanátok? Tapasztalatok?
Nem tudom milyen (márka) napozókrémet vegyek 22 hónapos kisfiamnak.Nagyon fehér bőrű (tőlem örökölte),szőke kék szemű(apától örökölve) (a legrizikósabb összeállítás).Tehát gondolom magas faktorszámút,de mégis milyet?Ti mit használtok és az milyen?Arra gondolok,hogy amit magamnak szoktam venni,az minél magasabb faktorszámú,annál sűrűbb,nehezen felkenhető. :(
Kisfiam pedig "nem ér rá ilyenekre". :)
Szóval valami magas faktorszámú,de könnyen kenhető kéne és persze ne hozza le a víz egyből és mégse legyen vastagon a gyerkőcön,mert nem lehet elkenni.
Na jól megaszondtam;de azért remélem érthető?! :)
Atól függ, mennyit szánsz rá. Ha keveset, akkor a DM saját márkás napozóját venném, ami nagyon jó, ha többet, akkor a patikában vennék Vichy/La Roche Posay/Eucerin, stb-ből.
A DM-es babanaptej nagyon sűrű, szerintem megfelel az elvárásaidnak. Nyáron szoktak árulni spray-t is, amit szerintem könnyebb felvinni, sőt, színezettet is láttam már, azt hiszem, halvány kék volt a bőrön.
Találtam egy oldalt, ahol DM-es saját márkás termékek teszteredményei vannak fent, nézd meg: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!