Tudnátok céklás receptet mondani 5 és fél hós babának?
A céklát is egy-két kanállal kezdd bevezetni, mint minden mást! Jól írja az első, alma és krumpli szuper mellé :)
Én céklalével kezdtem a kóstoltatását, mert elég vad íze van űgy töményen :)
Kedves ötös! Alufóliába csomagolva pont hogy párolódik... (Tök jó, hogy minden egyes hozzátáplálós kérdésnél ezt leírod.)
Én egészben hagytam, megszurkáltam hústűvel, beraktam alufóliába csomagolva a sütőbe. Mikor megpuhult, csak le kell húzni a héját, és almával turmixolva isteni finom!
Felnőtteknek lehet belőle készíteni levest vagy főzeléket is, nagyon egészséges, tele van vassal. (Turmixolás után felönteni erőlevessel - mennyiség attól függ, hogy leves vagy főzelék lesz belőle -, majd tejfölös, esetleg tejszínes habarást csinálsz hozzá. Cukorral, pici sóval, pár csepp citromlével ízesítheted. A leves pirított kenyérkockával, a főzelék meg roston sült husival nagyon finom.) Később a picinek is adhatod ezt, ha bevezetted a tejtermékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!