Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól adtatok babátoknak a...

Mikortól adtatok babátoknak a kezébe babakekszet vagy valami rágcsálni valót?

Figyelt kérdés
Kisfiam 7 hónapos és ma próbáltam neki adni babakekszet. HŰŰŰ olyan nagy volt az élvezet, hogy tuszkolta volna be a szájába de én féltem hogy egy nagy darabot harap le és megfullad. Vagy ez hülyeség?
2009. aug. 5. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
6,5 hónaposan nekünk már volt 2 fogunk. Akkor adtam neki először babakekszet a kezébe. Nagyon élvezte a dolgot: nézegette, forgatta a kezében, a szájába vette. Először én is megijedtem, mikor egy "nagyobb" darab maradt bent a szájában, de miután én is megkóstoltam, láttam, hogy nagyon gyorsan olvad, így nem lehet gond vele. Nyugodtan adjál neki kekszet, később ügyesebben megtanul egyedül enni (ez nálunk saját tapasztalat).
2009. aug. 5. 12:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Kb hét hótól. Nem hülyeség, de meg kell tanulnia. Tördeld kisebb falatkákra ha gondot okozna. Mi kb 10 hónapos koráig egészen szépen majszolgattunk, akkor jött rá, hogy egy egész keksz belefér a szájába. Ez még nem volt elég neki, az ujjával erőből olyan mélyre nyomta, amilyenre csak tudta. Pár napig vártam, kiszedtem a torkából stb, de aztán úgy láttam, jobbak a kis katonák. Azt várom, hogy rájöjjön ezekből is befér több, akkor kezdődik újra az életmentős időszak.:)
2009. aug. 5. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:
7hósan, és nincs fog! de élvezi mert jön neki és tudja auóz inyét masszírozni vele!
2009. aug. 5. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok! elkiabáltam 2fogunk is van:)))

Neharagudjatok hogy leírtam de olyan boldog vagyok:))))

2009. aug. 5. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!