Mikortól adtatok babátoknak a kezébe babakekszet vagy valami rágcsálni valót?
Figyelt kérdés
Kisfiam 7 hónapos és ma próbáltam neki adni babakekszet. HŰŰŰ olyan nagy volt az élvezet, hogy tuszkolta volna be a szájába de én féltem hogy egy nagy darabot harap le és megfullad. Vagy ez hülyeség?2009. aug. 5. 12:23
1/4 anonim válasza:
6,5 hónaposan nekünk már volt 2 fogunk. Akkor adtam neki először babakekszet a kezébe. Nagyon élvezte a dolgot: nézegette, forgatta a kezében, a szájába vette. Először én is megijedtem, mikor egy "nagyobb" darab maradt bent a szájában, de miután én is megkóstoltam, láttam, hogy nagyon gyorsan olvad, így nem lehet gond vele. Nyugodtan adjál neki kekszet, később ügyesebben megtanul egyedül enni (ez nálunk saját tapasztalat).
2/4 anonim válasza:
Kb hét hótól. Nem hülyeség, de meg kell tanulnia. Tördeld kisebb falatkákra ha gondot okozna. Mi kb 10 hónapos koráig egészen szépen majszolgattunk, akkor jött rá, hogy egy egész keksz belefér a szájába. Ez még nem volt elég neki, az ujjával erőből olyan mélyre nyomta, amilyenre csak tudta. Pár napig vártam, kiszedtem a torkából stb, de aztán úgy láttam, jobbak a kis katonák. Azt várom, hogy rájöjjön ezekből is befér több, akkor kezdődik újra az életmentős időszak.:)
3/4 anonim válasza:
7hósan, és nincs fog! de élvezi mert jön neki és tudja auóz inyét masszírozni vele!
4/4 anonim válasza:
utolsó vagyok! elkiabáltam 2fogunk is van:)))
Neharagudjatok hogy leírtam de olyan boldog vagyok:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!