A ti babátok mikor ivott először önállóan cumisüvegből?
Hm... A Kisfiam 5 hónapos volt 3-án. Tegnap mikor akartam neki vizet adni (teát nem iszik), nyúlt az c.üvegért. Hagytam, hogy szépen lassan odategye a kezét az üveg két oldalára, és vártam mit csinál. Megfogta, a szájához húzta, és elkezdte szívni, úgy hogy önállóan tartotta. Nem segítettem neki. Aztán ki is vette. (Persze letenni maga mellé még nem tudja.)
Azt hittem, hogy egyszeri dolog lesz, de később újra csinálta, és ma is.
Most már ott tartunk, hogy ha meglátja a vizes c.üveget (a tápszeres üveget még nem fogja), akkor széttárja a kis kezeit, és szinte "transzba esik", szabályosan beleremeg, amíg meg nem foghatja.
Szerintetek ez normális dolog? Én úgy gondolom, hogy örömében csinálja. Vagy csak ennyire szeret inni? :))
Örülök, nagyon. :) Csak ledöbbentem, hogy ennyi idősen ezt csinálja.
Most estefelé figyeltük a párommal...odanyújtottam az üveget, megfogta, majd oldalára vágta magát és úgy ivott.
Aztán, hogy még jobban meglepjen, egy kézzel tartotta, pedig elég nagy üveg...:)
De jó!! :))
2 napja az enyém is fogja a tápszeres üveget, de csak akkor, ha már kevés van benne. Ha tele van, akkor nem tudja sokáig tartani, még picit gyenge hozzá. :)
Igazad van, kicsit furi, mert időnként én is azt érzem, hogy kezdek feleslegessé válni...de azért előfordul (főleg, ha altatom), hogy nem fogja meg. Olyankor azért jó érzés, hogy még "szüksége van rám". :))
A párom azt mondja, hogy lüke vagyok, hiszen mindig szüksége lesz rám, de...DE...ezt csak az anyák értik...:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!