4.5 hónapos a kisfiam, mindkét oldalra elfordul, de még nem fordult át hátról hasra . Se vissza. El van maradva a babám?
Semmiképpen!!!
Nyugi, ha elmúlt 6 hónapos és még mindig nem, majd akkor aggódj! De szerintem pár nap és meg fog fordulni. Az enyémnél is így volt. :)
Szia!
Az én kislányom is 4.5 hónapos ö is mindkét oldalára fordul de a karja miatt nem tud átbillenni. Nagyon édes! :-)) Én is volt hogy be paráztam mert az én babám még nem fordult meg és olvasom itt is és hallottam a védőnőnél is milyen hamar megfordulnak a babák. Valakinek már 2 hetes baba megfordult. Az én babám lassabban halad ez van. Egészséges szép a többi meg jön majd. Nem is szoktam ilyen fajta kérdéseket feltenni, mert elég sűrűn vannak ilyen kérdések így engem is megnyugtatnak a többiek. :-) Az előttem válaszolónak igaza van!
Jó egészséget és boldog babázást kívánok!
5 hós koráig csak az oldalára fordult, s egyik nap azt vettem észre hasra fordul, s vissza, na aznap ezt jól begyakorolta, s azóta oda vissza pörög.
Utált hason lenni, mindig fél perc után ordított, soha nem is raktam hasra, s mióta maga tud forgolódni szinte csak hason van!
köszönöm a válaszaitok , csak azért ijedtem meg kicsit, mert a védőnő csodálkozva nézett rám mikor megkérdezte forog-e már, és én azt feletem , hogy nem. azt hittem el van ezzel maradva.
köszönöm ,megnyugtattatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!