Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4.5 hónapos a kisfiam, mindkét...

4.5 hónapos a kisfiam, mindkét oldalra elfordul, de még nem fordult át hátról hasra . Se vissza. El van maradva a babám?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 08:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Semmiképpen!!!

Nyugi, ha elmúlt 6 hónapos és még mindig nem, majd akkor aggódj! De szerintem pár nap és meg fog fordulni. Az enyémnél is így volt. :)

2009. aug. 5. 08:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Átlagosan 6 hósan forognak. Nem, nincs elmaradva:)
2009. aug. 5. 08:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem értem a mai fiatal anyukákat! Mindannyian azt lesitek,hogy mit NEM TUD a babátok.Tessék pozizívan gondolkodni.Azt figyeld,hogy ma mennyivel többet TUD,mint tegnap.Nem a másik gyerekéhez kell hasonlítani,mert minden gyerek másképpen fejlődik,hanem azt kell figyelned,hogy fejlődik-e?Tegnap még csak a kezével kapálózott,ma már megfogta az ujjamat,stb.stb.Amíg mindig tud újat produkálni,addig nincs vele semmi baj.Megtanul minden gyerek ülni,mászni,járni,beszélni,csak nem mindegyik azonos korban.Jó egészséget neked is a babádnak is,és ne idegeskedj fölösleges dolgokon.
2009. aug. 5. 08:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom is 4.5 hónapos ö is mindkét oldalára fordul de a karja miatt nem tud átbillenni. Nagyon édes! :-)) Én is volt hogy be paráztam mert az én babám még nem fordult meg és olvasom itt is és hallottam a védőnőnél is milyen hamar megfordulnak a babák. Valakinek már 2 hetes baba megfordult. Az én babám lassabban halad ez van. Egészséges szép a többi meg jön majd. Nem is szoktam ilyen fajta kérdéseket feltenni, mert elég sűrűn vannak ilyen kérdések így engem is megnyugtatnak a többiek. :-) Az előttem válaszolónak igaza van!

Jó egészséget és boldog babázást kívánok!

2009. aug. 5. 08:44
 5/6 anonim ***** válasza:

5 hós koráig csak az oldalára fordult, s egyik nap azt vettem észre hasra fordul, s vissza, na aznap ezt jól begyakorolta, s azóta oda vissza pörög.

Utált hason lenni, mindig fél perc után ordított, soha nem is raktam hasra, s mióta maga tud forgolódni szinte csak hason van!

2009. aug. 5. 10:06
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszaitok , csak azért ijedtem meg kicsit, mert a védőnő csodálkozva nézett rám mikor megkérdezte forog-e már, és én azt feletem , hogy nem. azt hittem el van ezzel maradva.

köszönöm ,megnyugtattatok.

2009. aug. 5. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!