Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire zavarná meg 15...

Mennyire zavarná meg 15 hónapos fiamat, ha csak a hétvégéket tudnánk itthon tölteni?

Figyelt kérdés
15 hónapos a fiam, 33 hetes terhes vagyok, s nem olyan rég kerültem haza a kórházból (visszatartáson voltam), fekvés van előírva. Itthon nem igazán tudom megoldani, nagyiékhoz gondoltuk hét közbenre kiköltözni. Kicsi a lakásunk, nálunk ennyien nem férünk el. Természetesen a kis családunk attól együtt lenne (apának is útba esik a munkába). Mivel a nagyszülők is dolgoznak, így váltott hetekben egyik héten egyiknél, másik héten másiknál tudnánk lenni. A fiam már jól ismeri őket, aludtunk már kint, s ő egyedül is aludt kint apával még én kórházban voltam.
2012. okt. 6. 10:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Te ismered a kisfiadat,hogy mennyire bírja jól a helyváltoztatást az alvási ciklusa.De én úgy gondolom,hogy bár természetes,hogy majdnem minden a gyermeketek körül forog,most a helyzet megkívánja,hogy egy kis időre kizökkenjetek a mindennapi ritmusból.Ne legyen emiatt bűntudatod,mert neked már 2!!!gyermeked van:)Így gondolkozz.Ha,most ez kell,akkor tedd is ezt!Nem örökre szól:)
2012. okt. 6. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!