Hogy altatod el a babádat?
Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 22:27
12/16 anonim válasza:
6 hós a fiam,napközben,beteszem az ágyába elmondom h most alszunk mert álmos vagy,kap inni fekve és ha elég akkor hasra fordul cumi be megsimogatom a fejét,kijövök.sir egy picit,bemegyek ugyanez ivás nélkül és onnantól ált alszik.ha nem akkor addig megy ez mig el nem alszik.este 7 kor pancsi,utana agyban vacsi(tápszer) es ugyanez.
13/16 anonim válasza:
Az ágyon odabújik hozzám, simogatom a hátát.
14/16 anonim válasza:
esténként ugyanazt a rituálét csináljuk születése óta.
Fürdés,vacsi összebújás,lerakom és 5 percen belül alszik is.kicsit még simogatom a hátát,és mondom neki hogy Jó éjszakát,reggel találkozunk,szép álmokat,szeretlek,stb...Napközben ha magában játszik,vagy akár velem,ahogy látom az álmosság jeleit(sokat ásít,olyan hangot ad ki mint egy kismacska)akkor beteszem a kiságyába,vagy a babakocsiba és alszik.nem kell különösebben altatni,ha fáradt akkor alszik magától.Egyébként hason szeret aludni csak,háton nem alszik el az Istennek se.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Ment a zöld kéz mindenkinek:))
2012. okt. 6. 19:16
16/16 anonim válasza:
Este fürdés, aztán vacsi, általában már kaja közben bealszik, ha nem akkor büfi közben, ha akkor sem (ez nagyon ritka), akkor berakom az ágyába és pár perc alatt alszik. Napközben sokáig, ha láttam álmos, akkor ringatás, cumi, de sajnos az utóbbi időben ahogy észrevette, hogy most altatás van, mindig behisztizett, volt, hogy csak 1, de volt, hogy akár 15 percig is. A múltkor, már nem tudtam mit csináljak, ezért beraktam a kiságyba és cumi a szájába, láss csodát, 5 perc és aludt. Ez 4 napja volt, azóta így csinálom, és pár perc alatt alszik! 5 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!