Mit tegyek, hogy a kisfiam ne sírjon a babakocsiban?
Én nem értem, hogy miért képes valaki hagyni üvölteni a gyereket a babakocsiban, meg vagyonokat költeni különböző kocsikra, amikor van egy sokkal egyszerűbb megoldás. Miért idegenkedtek annyira a hordozástól?
Én se nagyon terveztem, hogy hordozós anyuka leszek, de a babám igen :) Szintén üvöltött a kocsiban, de nekem nem volt szívem hagyni, így vettünk egy kengurut. Azóta imád sétálni, és nekem is rá kellett jönnöm, hogy így sokkal könnyebb. Nem kell mindenhova tolatni a batár kocsival, nem foglaljuk el az egész járdát, nem kell lavírozni a kátyuk között stb.
Próbáljátok ki egyszer.
fiam a babakocsiban üvölt, de kendőben sem szeret lenni, mert melege van. továbbá nem engedi magát batyuba kötni (még csak 5 hós, de 7 kg, 70cm -így elöl nem tudom már vinni), háton meg zavarja, hogy a kezeit beteszem a batyuba. ha már tud majd ülni, és hideg lesz, biztos jobban szereti majd. de addig küzdünk.
sajnos azért muszáj menni sétálni addig is, mert a nagy tesójával sem szúrhatok ki, hogy a 4 fal között legyen, ezért sír a kicsi a kocsiban. ha nagyon üvölt, akkor kiveszem és karban viszem tovább, de már teljesen kivan a vállam-hátam.
Kedves Utolsó:)!
Szuper megoldás lehet Nektek egy karikás kendő, vagy egy egyrétegű csípőkötés megtanulása, ezekmivel egy réteg kendőt teszel a bab köré, nem melegtenek, valamint a háton hordozáshoz hasonlóan tud látni előre, és a kéz be- és kitételt is meg tudja oldani:)!
Addig, amíg nem tudod hátra tenni ezt javasolnám a sírós babakocsizás/ karban cipelés helyett:).
Ha nem hosszú túrára indultok, és figyelsz, hogy ne mindig egy oldalra kösd a kicsit, akkor a derekadban sem tesz kárt. A karikás kendőt pedig úgy is tudnád hasznosítani, hogy beteszed a babkocsi aljába, és ha sírdogájl, akkor csak gyorsan felkapod, mégsem szakad le a karod:).
köszi!
már próbáltam csípőn is vinni, rövid ideig tetszett neki, de még kicsinek érzem ahhoz, hogy tartsa a hátát, fejét. ahhoz viszont már nagynak, hogy féloldalasan cipeljem. (igen, váltogatva jobb, de sajnos amúgyis van gond a gerincemmel.)
karikás kendő lehet, hogy jó ötlet, de nem csrélném le a 2 kéziszőttes kendőmet, melléjük meg luxusnak érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!