Mit tegyek, hogy a kisfiam ne sírjon a babakocsiban?
Én nem hagynám sírni, azzal max beletörődik, hogy nem veszed ki, de megszeretni nem fogja:(,
MOnduk én "hordozós" anyuka vagyok, sosem volt babakocsink, illetve most lett egy sport, hogy 2 éves a lány, most már élvezi mert kaland neki a babakocsizás, de kisebb korában megpróbáltuk párszor, nem szerette.
Viszont ezért kár lenne nem kimozdulni, az Neked nem tesz jót:), én a helyedben kérnék kölcsöm egy mei tai, könnyű használni, és mehettek bárhova:). Ne félj, nem fog hozzászokni, viszont élvezni fogja mert lát, mert a közeledben van, és nemhogy késleltetné a mozgásfejlődését, hanem jó hatással van rá a hordozás(limbikus rendszer stimulálása, mozgások leképezése, hordozó szülővel való együttmozgás- izomkoordináció...), és ne félj, attól hogy kiveszed a kocsiból/ hordozod nem lesz kényelmes, hiszen a gyerekek alapvető szükséglete a mozgás, le fog kéretőzni ha mászhatnékja/ mehetnékje van:).
megértelek. A nagyobbik gyerekemmel ezt már végigjátszottam egyszer. A mózest gyűlölte, üvöltött benne, nem cumizott, szóval az nem nyugtatta meg. Aludni csak hason tudott, de akkor tél volt és sapka, kapucni rácsúszott volna, így nem mertem tenni. Maradt a hordozókendő. De én csak 5 hónapos koráuig cipeltem, nehéz volt, meg az nem sétálás, hogy én málházom, mint egy ló, főleg ha boltba kell menni és a két kezemben meg van 1-1 szatyor. :( 5 hónaposan beraktam a sportba, de azt is utálta, kb 1 éves volt mire már nem sírt benne, de akkor sem tudtunk hosszabb időre menni, mert hamar megunta és mászott ki belőle. Másfél éves korától nem babakocsizott, sétáltunk, igaz jó lassan, de egyre messzebb.
A második babám 3 hónapos. Bíztam benne, hogy most más lesz. Úgy irígyeltem a babakocsit tologató anyukákat. Hát másodjára sem jött be. A mózest utálja, most a hordozót csatolom a vázra, kicsit kilát, de ebben is max 20 percet van el, ha éppen evett és jókedve van, de utána feszeng. Aludni ne tud benne, mert ő is csak a hasán tud. :( Szerintem a sportot sem fogja szeretni, de túlélerm, egyszer már túléltem. :D
Kitartás. Én meg reménykedem benne, hátha valamelyik unokámat majd tudom nyugodtan tologatni, miközben nézelődik vagy alszik a babakocsiban, mert ez nekem kimaradt. :(
ugyanitt tartunk mi is.
fiam 5 hós, a mózest kinőtte (pedig azt szerette), most meg üvölt. ha döntve van a támla, akkor kb.10 percig elvan benne, ha fektetve, akkor visít, de üveghangon.
bízom benne, hogyha tud majd rendesen ülni benne, akkor már szeretni fogja.
mindenkinek a fia viselkedik így?
lányommal nem volt ilyen gondunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!