Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos kis fiam nem eszik...

11 hónapos kis fiam nem eszik mást csak cicizik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hát ugye már elég régóta próbálok neki más ételt adni. Már mindent kipróbáltam. Volt egy időszak mikor csak egy nap 3szor cicizett, mert mellette bőven evett mást is. De az utóbbi időben már nem akar mást enni. És pedig nagyon szeretném már, h ha nem cicizne, mert éjszaka a cici miatt fel kell 6-8szor. Eléggé ki vagyok már bukva és tudom, h örüljek neki, h ilyen "sokáig" tudok szoptatni, meg némelyik anyuka most elfog ítélni, h le akarom választani a fiamat, de ez már nekem sok. Szeretnék már magammal is foglalkozni egy kicsit és végig aludni egy éjszakát. Anyukám engem csak 3 hónapos koromig szoptatott aztán tápszerrel etetett és lám itt vagyok makk egészségesen :) Szóval örülnék egy pár tanácsnak, h h szoktassam le a ciciről.

2012. okt. 4. 07:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekunk is pont ekkor volt egy ilyen idoszak kb. egy honapig, nem tej, hanem te kellesz neki, szeparacios szorongas. Nekunk egy honapig tartott, zombi voltam, de mostmar visszaszokott magatol az 1-2 szopira ejszaka, mar ennek is orulok.
2012. okt. 23. 20:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja, es en nem akarom meg elvalasztani.
2012. okt. 23. 20:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez volt a helyzet (most 16 hónapos). Teljesen ki voltam és a gyerek is, olyan sokszor kelt fel. Azt a megoldást választottam, hogy a szoptatás fenntartása mellett adtam sokféle zöldséget, gyümölcsöt, sokféle formában, míg rá nem jöttem, hogy mit szeret és hogyan. Az orvossal konzultáltam és Peritolt (tartósan, akár hónapokig is adható) is adtam neki, ami étvágyfokozó, illetve éjszaka is jobban aludt tőle. Mivel nagyon jó lett az étvágya, ezért evett, mert az anyatej nem volt neki elég. Az éhes ember/gyerek eszik. Nagyon fontos, hogy sok zöldséget, húst, gyümölcsöt egyen. A másik titok nálunk az volt, hogy nem szerette/szereti a főzeléket, csak a darabosat ette. Mindezek mellett kitartás, türelem és következetesség!
2012. okt. 24. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!