Titeket zavarna ha a testvéretek a babátokról egy közösségi oldalra feltenne meztelen képet is?
A tesóméknak szoktam mindenféle fotót küldeni 5hós kislányomról,és most láttam nála hogy feltett az egyik közösségi oldalra 2 olyan képet is amin a babám fürdéshez készülődik és épp pucér!
Úgy vagyok vele hogy ő egy kisbaba és nem gond,de valahol mégis zavar!
Nem tudom hogy leszedessem-e vele vagy sem?
Ti mit tennétek?
Tudom, hogy én gondolkodom nagyon-nagyon szélsőségesen ebben a kérdésben, de én anno megkértem mindenkit (sőt bevallom, akiben nem bíztam, annak időnként meg is néztem a különböző oldalait), hogy semmilyen képet ne tegyen fel a gyermekeinkről bármilyen közösségi oldalra, illetve ne küldözgessen képeket róluk emailben.
Egyszer olvastam egy könyvet, melyben pont ilyen oldalakon választották ki az elrabolandó gyerekeket. A pedofilokról meg ne is beszéljünk.
Kérd meg, hogy törölje le őket onnan mihamarabb.
Ha nem értené meg, legközelebb ne küldj neki meztelen fotót, csak mutasd meg nálatok.
Nekünk is vannak pucér fotóink a Kisfiunkról, de a netre soha nem tennék fel ilyet, főleg a pedofil emberek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!