Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Töltenétek fel meztelen képet...

Töltenétek fel meztelen képet a babátokról az iwiwre?

Figyelt kérdés
Csak úgy kérdezem,látom h sokaknak van.Vki kitakarja az megfelelő részeket,de úgy még rosszabb.Én nem töltenék.
2010. júl. 28. 12:42
1 2
 1/17 anonim válasza:
61%
nem.
2010. júl. 28. 12:43
 2/17 anonim ***** válasza:
61%
Én sem!!Ilyenkor a pedofilok jutnak az eszembe akik ilyeneket nézegetnek!!
2010. júl. 28. 12:44
 3/17 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond azzal, ha valaki puceró képet tölt fel a pici babájáról.
 4/17 anonim ***** válasza:
52%
Nem töltenék. Tudom, hogy a gyereknek mindegy (most még), de nekem nem esne jól feltenni őt így. Meg egyébként sehogy sem. :)
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem van fent "kitakarós" is, meg fürdőkádas is. A cenzúrázott képnek valóban az a célja nálam, hogy ne a kisfiam fütyijét nézzék, viszont én viccesen oldottam meg, mert letöltöttem a nettől egy CENSORED feliratot és azt tettem "oda". Így mindenkinek murisan jött le a dolog.
2010. júl. 28. 12:45
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. júl. 28. 12:46
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem
2010. júl. 28. 12:47
 8/17 anonim ***** válasza:

NEM. Kislányom van, és sose még picikorában sem tettünk fel olyat, ahol mindene látszott, vagy rátettünk egy töröközőt, vagy úgy fotóztam, hogy ne látszódjon.

Én is ezektől az elmebeteg pedofiloktól félek, mondjuk mindig úgy csinálom az albumokat, hogy csak az ismerőseim láthassák, de sose lehet tudni, az én gyerekemen ne élvezkedjen egy ilyen beteg állat se.

2010. júl. 28. 12:48
 9/17 anonim ***** válasza:

Nem.

Pedofiloknak nem csemege a fiam. Otthon az albumban jó ha van egy kettő. Majd a menyemmel jót mosolygunk a bébirépán:D sok sok év múlva. De az, hogy idegenek is nézegessék, azt nem, hiába édesek meg viccesek pucérkodás közben.

2010. júl. 28. 12:49
 10/17 anonim ***** válasza:
nem.
2010. júl. 28. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!