Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altassam el?

Hogyan altassam el?

Figyelt kérdés
5 és fél hónapos kisfiam eddig úgy aludt el, hogy amikor ásítozott, beraktam a kiságyba, ott el nézelődött még, aztán megkapta a cumiját és elaludt. Mióta hasra fordul, azóta a cumi nem kell, de a maradék tápszert vagy vizet iszogatva elszenderedett. Pár napja már az sem kell, ha beteszem a kiságyba egyből ordít, ha kiveszem, akkor is. Próbáltam énekelni, dúdolni, ringatni, egyszer bevált, utána már az sem volt jó. Végső elkeseredésemben már a porszívót kapcsoltam be és úgy elalszik sírdogálva az ölemben, közben ringatom. Mit rontottam el, hogy így megváltozott? Sírni hagyni nem akarom :( Nem szokott ölbe lenni egyébként, el játszik ügyesen egyedül is. Nem tudom, mit tegyek,m ár előre félek, ha altatnom kell. A foga mintha jönne, de még nem vészes, azt kenem. Segítsetek, hogy altassam el és hogy tanuljon meg újbúl elaludni???!!!
2012. okt. 3. 11:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Próbáld mindig ugyanúgy letenni. Például mindig ugyanazzal a dallal. Fel fogja ismerni.

Tedd így le, s ha nem akarod sírni hagyni, akkor vedd ki és pár perc múlva próbáld meg újra letenni. Ha álmos akkor el fog aludni. Vagy hagyod pár percet sírni és utána mondjuk, ha hason van, akkor rázogasd kicsit a fenekét.

Kitartás, majd visszarázódik minden.

2012. okt. 3. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!