Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Előre félek a hidegektől....

Előre félek a hidegektől. Miben altassam majd a lányom?

Figyelt kérdés

A tél közepén lesz 1,5 éves. A hálózsákot nem nagyon bírta meg magán. Bár most jutott eszembe, hogy a tavaszi az vékony volt és könnyen bele akadt a lába fordulásnál ezért sokat ébredt éjszaka. De ha veszek egy vastagot, abba talán nem nagyon tud belegabalyodni a lába, mert az ugye olyan mint egy paplan.

De ha ez nem válik be akkor mit adjak rá?

Eléggé le tud hűlni a szoba és félek, hogy megfázik, ha kitakaródzik. Nincs termosztátunk, tégla kertes házban élünk, a pincében található vegyes tüzelésű kazánt használjuk, fával fűtünk.

2012. aug. 17. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem ia 1,5 éves lesz a gyerkőcöm télen, és bélelt , kényelmes rugiban fog aludni.

Lehet ilyet nagyban is kapni, nekünk van, ami jó lesz a fiamra télen, már kipróbáltam, jól aludt benne, a hálózsákot ő sem szereti.

Ilyesmi:

[link]

2012. aug. 17. 20:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik. Köszönöm.
2012. aug. 17. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam születésétől nem bír magán semmit! Augusztusi baba volt, így csecsemőként egy nagyon vékony takarója volt. Ahogy megtanult rugkapálni, mindig ledobta magáról, még álmában is. Hálózsákban visított, pedig próbáltam álmában is bezárni. Így maradt, hogy télen vastagabb rugit adtam rá. Volt, hogy én vastag takaró alatt majd' megfagytam, ezért őt is betakartam. Néhány perc múlva a fiam le volt főve! Így beletörődtem, hogy ő ilyen hidegszerető. :) A bölcsi óta van, hogy kéri, takarjam be, de 5 perc után mégis lerugdossa. Most lesz 4 éves és nem beteges egyébként. Az első válaszoló ajánlása is jó!
2012. aug. 17. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Kisfiam decemberben lesz másfél éves :)

Ujjatlan body + polár rugdalózóban fog aludni.

Épp ma vettem meg neki a két rugit.

2012. aug. 17. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!