Átlag 24 fokos lakásban és babaszobában miben altassam 4 hónapos kislányomat?
Figyelt kérdés
Eddig rövid ujjú body, vékony pamut rugdalózó és egy átmeneti hálózsák volt rajta. Ez így jó szerintetek?2012. máj. 30. 18:35
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy fázós-e a baba vagy nem. Nézd meg a tarkóját, ha az kellemes meleg akkor nem fázik.
2/5 anonim válasza:
Az én fiam is 4 hós és a hálózsák kivételével ugyan abban alszik,mint a te babád.Ő nem viseli el,ha "le van korlátozva",ezért nem is használunk h.zsákot.Szerintem ha nyugodtan alszik,nem hideg a kis keze alváskor,teljesen rendben van.
3/5 anonim válasza:
Az én kisfiam is 4 hós, ugyanígy alszik mint a tiétek, csak nem hálózsákban, hanem vékony takaróval betakarva.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. máj. 30. 21:21
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez kicsit sok. Az enyém ugyanilyen hőmérsékleten hosszú ujjú body plusz ujjatlan vékony hálózsákban van. Az esti szoptatás közben még így is leizzad...mondjuk biztos egyik baba ilyen másik olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!