Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megtud fázni egy másfél hetes...

Megtud fázni egy másfél hetes anyatejes baba?

Figyelt kérdés
másfél hetes babám van és észre vettem hogy köhög de nem sokat és van mikor prüszköl,anyatejes baba
2012. okt. 3. 08:57
 1/6 kíváncsicska ***** válasza:
100%
Ez nem megfázás.Meg kell szoknia a külső ingereket.Levegő por illatok.Szerintem ha megfelelően öltözteted akkor szimplán csak ennyi a gond :)
2012. okt. 3. 09:00
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi!:)

kicsit paranoiás lettem

2012. okt. 3. 09:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyilván van az a körülmény, amikor meg tud, de ez nem az szerintem sem. A prüszkölés a gyerekeimnél sokáig megvolt- főleg a naptól, és az erős fénytől.
2012. okt. 3. 09:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, meg tud. De amit leírtál, az nem feltétlenül megfázásos tünet. Figyeld az orrát, ha elkezd folyni, akkor már inkább megfázás lesz.
2012. okt. 3. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Meg tud, de én sem hiszem, hogy náthás lenne. Még nagyon érzékeny a külvilágra. Mostanában szeles az idő, ha szellőztetsz por kerülhet a lakásba, amit te észre sem veszel, de az ő orrát irritálhatja. Hozzá fog szokni.
2012. okt. 3. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Miért ne tudna megfázni? Az anyatej nem valami csoda-elixír, ami minden betegségtől megvéd...

Persze nem valószínű a leírtakból, hogy tényleg megfázott, de ezt már megválaszolták előttem.

De a jövőre nézve felejtsd el azt a hozzáállást, hogy egy anyatejes baba nem betegszik meg. Ez a topic az élő példa arra, hogy káros dolog ennyire túl-isteníteni a szoptatást.

2012. okt. 4. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!