Megtud fázni egy másfél hetes anyatejes baba?
Figyelt kérdés
másfél hetes babám van és észre vettem hogy köhög de nem sokat és van mikor prüszköl,anyatejes baba2012. okt. 3. 08:57
1/6 kíváncsicska válasza:
Ez nem megfázás.Meg kell szoknia a külső ingereket.Levegő por illatok.Szerintem ha megfelelően öltözteted akkor szimplán csak ennyi a gond :)
2/6 A kérdező kommentje:
köszi!:)
kicsit paranoiás lettem
2012. okt. 3. 09:11
3/6 anonim válasza:
Nyilván van az a körülmény, amikor meg tud, de ez nem az szerintem sem. A prüszkölés a gyerekeimnél sokáig megvolt- főleg a naptól, és az erős fénytől.
4/6 anonim válasza:
Persze, meg tud. De amit leírtál, az nem feltétlenül megfázásos tünet. Figyeld az orrát, ha elkezd folyni, akkor már inkább megfázás lesz.
5/6 anonim válasza:
Meg tud, de én sem hiszem, hogy náthás lenne. Még nagyon érzékeny a külvilágra. Mostanában szeles az idő, ha szellőztetsz por kerülhet a lakásba, amit te észre sem veszel, de az ő orrát irritálhatja. Hozzá fog szokni.
6/6 anonim válasza:
Miért ne tudna megfázni? Az anyatej nem valami csoda-elixír, ami minden betegségtől megvéd...
Persze nem valószínű a leírtakból, hogy tényleg megfázott, de ezt már megválaszolták előttem.
De a jövőre nézve felejtsd el azt a hozzáállást, hogy egy anyatejes baba nem betegszik meg. Ez a topic az élő példa arra, hogy káros dolog ennyire túl-isteníteni a szoptatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!