Mikor szokik át a gyerek a délelőtti alvás helyett az ebéd utánira?
11hónapos kislányom már régóta csak 1x alszik naponta, de ezt délelőtt. Ő szokott le a kétszeriről, igaz így sokkal kiegyensúlyozottabban viselkedik. :)
Ma is reggel 7.30 körül ébredt, de 10.30-kor már ragadt le a szeme - s azóta is alszik. Igazából változó, hogy mennyit alszik, másfél órától a 3,5órig bárhova belefér. :) De mindegy mennyi az annyi, estig kihúzza. Hét körül fürdés, vacsi, alvás reggelig.
Tudom, még messze van az ovi/bölcsi, de átszokik majd maga arra, hogy ebéd után aludjon?
Köszi!
Valamikor biztos.
Én megpróbálnám az alvási idejét minden nap 5-10 perccel kitolni. De amúgy ha neki így jó, és nem nyűgös délután, akkor maradhat így is.
Nálunk az volt a baj, hogy a délután volt nagyon hosszú, ha 12 előtt elaludt.
Szia. Az enyém 13 hónapos. Eddig nekem 2x aludt: 10.30-12 között és 16.30-18.00 között. 21-kor van fürdés nálunk, alszik 22.00-7.00-ig.
2 napja megváltoztatta a napirendjét: 22.00-reggel 8-9-ig aludt. AZtán persze délelőtt már kimaradt, és most alszik déltől...
Tegnap már nem aludt este 10-ig semmit délután 1-től!
Ma nem tudom mi lesz. De várok.
SZóval, szerintem próbáld kifigyelni pár napig, aztán meglátod. Egyébként tényleg tőle függ, ha bírja a délutánt nyűgösség nélkül, s neked is jó így, akkor miért ne maradhatna így. A bölcsi miatt ne aggódj, addig még sokat változik a helyzet. (Bár nem tudom, mikor adod majd be.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!