Milyen pelust használtok? Ajánlanátok?
Figyelt kérdés
15 hós a lányom, eddig dada pelust használtam, de egyre többször lesz pisis. Ajánlanátok pelust, ami nem drága és jó? A dada nálunk 36ft/db.2012. okt. 2. 12:28
11/18 anonim válasza:
Szia!!!Nekünk a tesco színes jött be, és a rossmannos. Egyikben sem volt baleset. És olcsóbb, mint a pampers. A pamperstől nálunk kipirosodott a pici popója.
12/18 A kérdező kommentje:
A tescóson én is gondolkodtam, de úgy emlékszem olyasmi árban van mint a libero. Vagy nem?
2012. okt. 2. 16:15
13/18 anonim válasza:
DM Babylove-ot használunk. Nagyon ritkán volt baleset az eddigi 5,5 hónap alatt. Árban kb középmezőny. Kuponokkal olcsóbb. Most pl 15% kedvezmény van rá DM babakuponnal.
14/18 anonim válasza:
13.vagyok, Liberora is van 15% kedvezmény DM babakuponnal.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. okt. 2. 21:49
16/18 iluci26 válasza:
Pempers premium care ez vált be a legjobban.
17/18 Csilla81 válasza:
Mi Kikko bambusz pelenkát használunk, és nagyon jó. A természetes anyagoktól nem dörzsölődik ki a pici, és jól mosható. Mi erre esküszünk.:)
18/18 A kérdező kommentje:
Erről még nem is hallottam. Köszi a válaszod:)
2012. okt. 19. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!