Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen módszer vált be a...

Milyen módszer vált be a kézben altatásról való leszoktatásra?

Figyelt kérdés

6 hós múlt a kisfiam és sajnos kb egy hónapja csak kézben hajlandó elaludni! Előtte szépen elaludt egyedül a kiságyában. Nem igazán tudom mi váltotta ki nála, hogy aztán egyszer csak kézben, ringatva volt hajlandó elaludni! Lehet hogy az volt a baj, hogy anyósom párszor vigyázott rá és ő mindig dúdol neki és ringatja, párszor így aludt el és talán rájöhetett hogy neki ez jó.... passz!!

A lényeg, hogy most szenvedek, már 8 kiló, leszakad a kezem. Na meg ebben a melegben összeizzadunk meg minden bajunk van! Neki sem jó szerintem!

Mit tegyek hogy ismét egyedül elaludjon?

Próbálom a felvesz/letesz módszert de nagyon nehéz, ha jön az alvásidő, sír mint akit nyúznak!! Kezdem feladni... :(

2009. aug. 3. 22:12
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Szia! Persze, átküldöm, csak írd ki vagy küld el privátba a címed légyszi, mert ha ezen keresztül írok privát üzenetet, ahhoz nem lehet mellékletet csatolni!

Köszi

2009. aug. 9. 14:18
 22/35 anonim ***** válasza:

Szia!

10:43 vagyok.

E-mail címem: mrs.cat@freemail.hu

Nagyon szépen köszönöm.

Nem tudod véletlen,hogy az anyuka aki elküldte neked a könyvet: Milyen altatót énekel a babájának?

Várom az E-mailod! :))))

Neked sikerült az egyedül alvásra rászoktatni?

Mennyi idő alatt sikerült?

Köszi.

2009. aug. 9. 18:33
 23/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Mindenkinek elküldtem, aki kérte, remélem megkaptátok! :)

Igen, már haladok a cél felé! Kb.egy hét alatt jutottunk el odáig, hogy már ringatnom nem kell, elfektetem a karomon, énekelek neki egy altatót, megpuszilom, szép álmokat kívánok neki és beleteszem az ágyába (hasra) és simizem a hátát vagy a popsiját! Így kb 10 perc alatt elalszik! De még ott kell lennem vele, mert ha nem vagyok ott, négykézlábra áll, mászik és felpörög, abból meg nincs alvás! :)

Azt sajnos nem tudom, hogy a válaszoló mit énekel a babájának, én vagy a Bóbita, bóbitát vagy a Tente babát énekelem neki! :)

2009. aug. 9. 20:55
 24/35 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én vagyok aki elküldte a kérdezőnek a könyvet. Én is a Tente babát éneklem. Megetetem, nyugodt hangon mondom neki, hogy most beteszlek a kiságyadba, ott foksz alukálni, mert már álmos vagy, nagyon szeretlek, aludj jól, álmodj szépeket reggel találkozunk. Beteszem. Ilyenkor mindíg hasravágja magát, éneklem neki 2x simizem a hátát és kijövök. Ilyenkor még általában feláll és ha nagyon nyöszörög akkor visszamegyek, lefektetem és megint elmondom, hogy most alukálni kell. Hasrafordul és megint eléneklem 2x és simizem a hátát. Kijövök. Ilyenkor van hogy már rögtön elalszik, de ma még mondjuk felült de nem volt hangja így nem mentem be, csak lestem hogy ő ne lásson. Majd visszafeküdt és el is aludt. Ez kb. 10 perc volt az egész folyamat.

2009. aug. 9. 21:18
 25/35 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Közben megetettem és el is aludt a fiam a saját ágyába. Eleinte többször kellett bemnenni hozzá, hogy visszafetessem, mert felállt, de most már csak 1x kell, vagy 2x, és elalszik. Nem is gondoltam, hogy ilyen könnyen fog menni, ugyhogy ne adjátok fel, kitartás és meglesz az eredménye.

Minden jót nektek és jó "átnevelést".

2009. aug. 9. 21:37
 26/35 anonim ***** válasza:

10:43 anyuka vagyok.

Nagyon szépen köszönöm a könyvet megkaptam :).

Remélem nekünk is könnyen fog menni.

Boldog babázást mindenkinek :).

2009. aug. 10. 13:38
 27/35 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én küldtem el a könyvet a kérdezőnek, érdelene hogy hogy haladtok?

2009. aug. 12. 13:38
 28/35 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Könyvküldő!

10:43-as Anyuka vagyok ha nem gond lenne 1-2 kérdésem és ha írnál nekem Privátba megköszönném!!!

Üdv.

2009. szept. 4. 15:35
 29/35 A kérdező kommentje:

Szia!

Ne haragudj, de egy jó ideig nem volt internetem! Jó volt a könyv, köszönöm szépen! Itt- ott azért módosítottam a módszeren, de nekünk bevált! :) Most már az ágyában alszik el a kisfiam, nem kell ringatni! Nem mondom hogy mindig egyedül.... Ez attól függ milyen kedve van. Ha nagyon nyűgös, akkor kicsit ott kell lennem vele és simiznem a hátát, de aztán elalszik!

Mégegyszer is nagyon köszönöm a segítségedet!!!!!!

2009. szept. 4. 20:00
 30/35 anonim ***** válasza:

Örülök neki, hogy jól alakul a dolog és bejött a könyv.

Könyvküldő:))

2009. szept. 4. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!