Milyen módszer vált be a kézben altatásról való leszoktatásra?
6 hós múlt a kisfiam és sajnos kb egy hónapja csak kézben hajlandó elaludni! Előtte szépen elaludt egyedül a kiságyában. Nem igazán tudom mi váltotta ki nála, hogy aztán egyszer csak kézben, ringatva volt hajlandó elaludni! Lehet hogy az volt a baj, hogy anyósom párszor vigyázott rá és ő mindig dúdol neki és ringatja, párszor így aludt el és talán rájöhetett hogy neki ez jó.... passz!!
A lényeg, hogy most szenvedek, már 8 kiló, leszakad a kezem. Na meg ebben a melegben összeizzadunk meg minden bajunk van! Neki sem jó szerintem!
Mit tegyek hogy ismét egyedül elaludjon?
Próbálom a felvesz/letesz módszert de nagyon nehéz, ha jön az alvásidő, sír mint akit nyúznak!! Kezdem feladni... :(
Elküldtem. Remélem megkaptad.
Sok szerencsét! Légy határozott és kitartó!
Szia!
Sajnos nem kaptam meg! Elküldenéd még egyszer!
Nagyon köszönöm!
Igyekszem kitartó lenni! :)
Bocsi, de valami nem stimmel! Most sem jött át! :( Leírom nagy betűkkel, hátha nem tudtad jól kivenni a döntött betűtípus miatt a betűket! GITTA8@GMAIL.COM
Megpróbálnád még egyszer? Többet aztán nem zaklatlak! Örök hála! Köszi!!!
Sziasztok!
Nem lenne gond ha megkérnék valakit. nekem is átküldené a Könyvet????
Köszönöm előre is. :)
13 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!