Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Scamp termékekről vélemények?

Scamp termékekről vélemények?

Figyelt kérdés

Anyukák, akik ismeritek: mi a véleményetek róla?

Jó minőségű termékek?

Megéri az árát?

Mennyire bírják a mosást,igénybevételt?

2012. szept. 30. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
nagyon jok,aranyos mintájuk van és birják a mosást is tartosak,hát az áruk viszont szerintem drága.
2012. szept. 30. 12:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Pont, mint az előző :)

Én veszek 1-2 db-ot, ami csini (elmenős), de az biztos, hogy nem abban tanulja a gyerek az almaevést :)

2012. szept. 30. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon jó minőségűek,nem fakul,nem kopik,nem nyúlik,nem bolyhosodik,nem szakad a minta,persze ne vasald a mintát.Szerintem nem drágák,de én sem veszek nagyon sokat belőle,zoknikat itt veszem,sok bodyt,felsőket,pólókat,melegítőket,de nem ez teszi ki a babám ruhatárát azért,főleg mert farmer nadrág vagy rendes pulcsit nem gyártanak.

Megéri az árát,van egy 5 éves öcsém,volt egy-két scamp bodyja ami ma is olyan,mint ha új lenne,pedig nagyon sokat használta, 3,5 éve voltak rá jók amiket most a fiam hord.

2012. szept. 30. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó minőségűek, body-t, pólót, nadrágot vettem ilyen márkájút, jól bírja a mosást, vasalást, nem nyúlik el.
2012. szept. 30. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
mi már 5 éve használjuk, a 2. gyerekemnek is ezt veszem, mert kb 1000-szer moshatom, nem fakul, nem bolyhosodik, szerintem bodyban verhetetlen márka.
2012. szept. 30. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!