Fiús anyukák! Ti lemeritek hány cm a kisbaba fütyije?
Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 23:40
11/15 anonim válasza:
Hogy ezen is lehessen versenyezni? Az én gyerekemé hosszabb mint a tiedé? Vagy minek? Úristen!! Nem elég az, hogy a sok hülye még abból is versenyt csinál, hogy az én gyerekem 6 hónaposan jár, 8 hónaposan tisztán beszél ...stb...? Versenyezzünk a nemi szerve méretén is. Hajrá!
12/15 anonim válasza:
Nem eszembe sem jutott,17 hónapos már a kisfiam de fel sem merült bennem,minek piszkálnám???
13/15 anonim válasza:
Eddig a napig eszembe nem jutott.
Szertem ezt az oldalt, elgondolkoztat, hogy mennyire sok ember él mellettünk, mennyire máshogy gondolkodnak, és mennyire más dolgok fontosak.
14/15 anonim válasza:
XD megnéztem a kérdést, és bepánikoltam!!! Mondom, nem elég, hogy nem méregetem éppen mennyit szopizott, de még azt sem tudom, hány cm a kukija?!?!!?!
A válaszokat olvasva megnyugodtam.
Kedves kérdező! Te megmérted?
(amúgy azt el tudom képzelni, hogy fiús apák közt ez téma, de ide inkább anyukák járnak)
15/15 anonim válasza:
Most először a kérdés hatására megmértem.
Áron 4 éves , 5cm
Balázs 1,5 éves , 3cm.
De még koránt sem a végleges méret, nincs jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!