Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valóban kell a kiságyba...

Valóban kell a kiságyba paplan meg babapárna?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy vegyek a fiamnak, mert a párna az olyan vékony, hogy szerintem 1-2 textilpelus is kb ilyen, a takaró pedig hálózsákkal helyettesíthető nem? Ti vettetek a babátoknak?
2012. szept. 29. 07:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Kispárnát csak egyéves kora körül vettem, addig a pelus volt. Paplant télen sem használtam nekik 2 éves koruk előtt. Addig, ha kellett, egy kis takaró is megfelelt.
2012. szept. 29. 07:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Párnát nem vettem, nem is használtunk babapárnát soha. Kisfiam saját maga 15 hónaposan becipelt egy párnát az ágyába, azóta azzal alszik (lapos, 50*60-as ikeás párna). Paplant se vettem, volt egy puha babatakarója, aztán olyan 4-5 hónapos korától meg hálózsák (addig nem viselte el). A mai napig hálózsákban alszik, annyira megszerette - 3 éves.
2012. szept. 29. 07:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem. Akkor egy sima babapaplan/plédet elég ha veszek? Olyan puha plüsst vagy szőröset? Arról nem kerülnek majd szöszök a szájába?

Nem tudom, első baba lesz, és ebben a hónapban vásároljuk meg a dolgokat amik kellenek.

2012. szept. 29. 08:00
 4/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Nekünk plüss babatakarónk volt, soha nem volt a szájában szösz róla.
2012. szept. 29. 08:15
 5/7 anonim ***** válasza:
hálózsákot is vehetsz vagy egy jó vastag rugit v melegítőt. az én gyerkőim mindig lerugták magukról a takarót.
2012. szept. 29. 08:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem árt ha van egy vastagabb takarója is. Nálunk hűvös van a lakásban és bizony jó volt, hogy betudtuk takarni vele. Igaz már a kezdetektől próbáltuk ahoz szoktatni a lányunkat, hogy kicsit vastagabban öltöztettem fel és nem fűtöttük vagyonra a lakást.
2012. szept. 29. 08:49
 7/7 anonim ***** válasza:

hát

volt hálózsák és paplan is vékony és vastag

hálózsák amíg nem tudott mászni utána idegesítette

a vékony paplan őszre tavaszra

a vastag télre mert a cserépkályha reggelre kihűl annyira h kelljen a melegebb

panelba nem volt csak egy vékony takaró huzatba

szerintem ez attól függ mennyire van meleg/hideg éjjel

párna -- mikor magától igényelte

2012. szept. 29. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!