Milyen babapopsikrémek ajánlanátok?
Patikai: recept nélkül is tudsz venni. oké, kicsit drágább, de nem annyira, mint a különféle márkásak..
Sudo: én még ezt is használom a patikain kívül, de csak ha székelt.
Nekem csak a Sudocreme jött be!
A gyógyszertárival kezdtünk, de kb egy hónap múlva begombásodott a popója, után kaptunk szintén gyógyszertári boraxosat a gomba miatt, na, az aztán semmit nem csinált. Végül a doktornő tette helyre valami ecsetelővel, és azóta Sudo-val kenem, és azóta semmi gond nem volt. Vagyis mivel anyukám nagyon ajánlotta a Neogranormont, kipróbáltam, de egy nap után attól is pöttyös lett a popója, úgyhogy a Sudocrem az isten! :)
Külön tégelyt tartok itthon egyéb dolgokra is, ha megkarmolja magát, ha kiütése van valamitől, úgyhogy gyakorlatilag mindenre ezt használok annyira jó!
Frezyderm babapopsikrémet ajánlom neked. Érzékeny bőrű babáknak is nagyon jó, a kislányom ekcémás és neki is tudom használni.
A cink-oxid tartalmúak azért jók, mert a cink-oxid úgymond "vízállóvá" teszi a baba popsiját. Viszont az sem jó, ha túl sok van benne, mert nem kenhető tőle olyan jól a krém.
Sudocrem.
Több,mint fél évig elég a legnagyobb dobozzal még akkor is,ha minden pelenkázásnál ezt használod.
Szerintem ez a legjobb is a piacon.
Mi karácsonyra kértük a picúrnak,és még mindig van belőle!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!