Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babapopsikrémek ajánlan...

Milyen babapopsikrémek ajánlanátok?

Figyelt kérdés
babás-mamás szobában leszek szülés után és állítólag popsikrémet is vinni kell be a babának,de addigra még nem kapok ugye receptet ezekre a dolgokra!ti milyet javasolnátok?kinek mi vált be?igaz,hogy a cink-oxid tartalmúak a legjobbak?

#babapopsikrém
2012. szept. 27. 20:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Patikai: recept nélkül is tudsz venni. oké, kicsit drágább, de nem annyira, mint a különféle márkásak..

Sudo: én még ezt is használom a patikain kívül, de csak ha székelt.

2012. szept. 27. 20:47
 2/15 anonim ***** válasza:
A kórházban adtak krémet. Utána a legjobb a gyógyszertári volt, kiváló. Ha kipirosodik a bőre, akkor egy pici Sudocremet teszek rá, egyszer elég. Én két mintát is kaptam: egyet még kismama csomagban, egyet a kórhzi ajándékcsomagban. És még mindig van belőle hét hónap után is.
2012. szept. 27. 21:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Gyerekorvos írt fel gyógyszertárit.asszem 400ft volt,azóta is azt használjuk(3 hónapja),teljesen tökéletes.NEm értem miért nem kapsz arra receptet.Én 36 hetes terhesen elmentem a gyerek háziorvosunkhoz bemutatkozni,és magától már írta is a recepteket.
2012. szept. 27. 21:18
 4/15 anonim ***** válasza:

[link]

Mi ezt használjuk. Gyerekorvos is fel tudja írni!

amúgy nekünk is vinni kellett a kórházba!

2012. szept. 27. 21:45
 5/15 anonim ***** válasza:
Mi is a naturlandosat használtuk fél éves koráig, + sudo, ha piros volt a popsi. Nagyon szerettem, de aztán áttértünk a niveára. Viszont kicsinek szerintem vagy a gyógyszertári, vagy a naturlandos a legjobb.
2012. szept. 27. 22:05
 6/15 anonim ***** válasza:
sudocrem. Nálunk is vinni kell a kórházba.
2012. szept. 27. 22:55
 7/15 anonim ***** válasza:

Nekem csak a Sudocreme jött be!

A gyógyszertárival kezdtünk, de kb egy hónap múlva begombásodott a popója, után kaptunk szintén gyógyszertári boraxosat a gomba miatt, na, az aztán semmit nem csinált. Végül a doktornő tette helyre valami ecsetelővel, és azóta Sudo-val kenem, és azóta semmi gond nem volt. Vagyis mivel anyukám nagyon ajánlotta a Neogranormont, kipróbáltam, de egy nap után attól is pöttyös lett a popója, úgyhogy a Sudocrem az isten! :)

Külön tégelyt tartok itthon egyéb dolgokra is, ha megkarmolja magát, ha kiütése van valamitől, úgyhogy gyakorlatilag mindenre ezt használok annyira jó!

2012. szept. 27. 23:10
 8/15 anonim ***** válasza:
sudocrem ,nálunk is az vált be.
2012. szept. 28. 11:34
 9/15 anonim ***** válasza:

Frezyderm babapopsikrémet ajánlom neked. Érzékeny bőrű babáknak is nagyon jó, a kislányom ekcémás és neki is tudom használni.

A cink-oxid tartalmúak azért jók, mert a cink-oxid úgymond "vízállóvá" teszi a baba popsiját. Viszont az sem jó, ha túl sok van benne, mert nem kenhető tőle olyan jól a krém.

2012. szept. 28. 11:43
 10/15 anonim ***** válasza:

Sudocrem.

Több,mint fél évig elég a legnagyobb dobozzal még akkor is,ha minden pelenkázásnál ezt használod.

Szerintem ez a legjobb is a piacon.

Mi karácsonyra kértük a picúrnak,és még mindig van belőle!

:)

2012. szept. 28. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!