5-8 hetes babákkal otthon levő anyukák, hogy telnek a napjaitok?
Szia!
Igaz lányom már 1éves, de emlékszem hogyan működött kb az elején. Szóval 07.30-án született, és az első 6-8 hét abszolut az összeszokásrol, ismerkedésről szolt....hulla voltam-fáradtság miatt. Szopizott a lányom, és ekkor még nem volt igazi napirendünk. A igény szerinti szoptatás hallatakor baba előtt volt véleményem....de nem akartam, hogy erről szoljon a napunk. Aztán csak azt vettem észre, hogy szopizik ( volt néha 15-20 perc, de néha 1ora) aztán fejek, és kis idő mulva ujra ez....
nyugodt baba volt, és sokat sétáltunk...
Lányom kb 4 hos volt mikortol átalussza az éjjelt, na az volt a megváltás nekem...:)
Minden jot Neked!
és ezt az időszakot is élvezd ki!!!
(1. vok)
Bocsi a meleg kimaradt, eléggé birom, de tavaly a melegtől a karomon- nyakamon melegkiütés jött ki egy napon lányommal....na most neki idén nincs -nekem, ha non meleg van a karomon van 1-2 pötty. (de a sudocrem még mindig csodákra képes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!