Az azt jelenti, hogy végigalussza az éjszakát a te babás is:)
2012. szept. 26. 08:31
2/11 anonim válasza:
hát az pont az!estétől reggelig aludt vagyis átaludta az éjszakát!az enyém este fél 9-től reggel 6-ig aludt aztán megetettem és visszatettem!de már kezd ébredezni!
3/11 anonim válasza:
Ez határeset. Mondhatod, hogy átaludta, jobb a lelkednek. :)
Én egyébként azt nevezem annak, ha onnantól, hogy lefeküdtem, legalább reggel hatig alszik. De a kisebbikem ilyet még soha nem produkált.
4/11 anonim válasza:
Nekem azt,amikor este 8-tól legalább 6-ig aludt.Most már huzamosabb ideje 8-7-ig.De olvastam már olyat is,hogy valaki rettentő mód büszkélkedett,hogy a 3 hetes gyerek átalussza az éjszakát,utóbb kiderült,ez nála 10-től hajnal 3-ig terjedő időszak,tehát mindeni másképp értékeli.Nekem estétől reggelig.
2012. szept. 26. 08:39
5/11 anonim válasza:
Sztem a Te babád már "egészéjszakátátalvó" baba.
Ha korainak találod a hajnal 5-öt (nekem az még éjszakának minősül:) ), meg tudod oldani, hogy később fektesd?
Az én 4 hónaposom 9-10 körül fekszik és 6-kor ébred, akkor megszoptatom (ez nála 5 perc) és azonnal visszalszik. Aztán fél 8-kor viszem a nagyot oviba, és akkor ébresztenem kell. Szóval sztem az enyém átalussza az éjszakát.
2012. szept. 26. 08:49
6/11 anonim válasza:
A fiam fél 11-kor eszik még, de előtte már 3/4 8-tól alszik és ilyenkor már csak eszik és reggel 7-kor kel fel.
2012. szept. 26. 08:52
7/11 anonim válasza:
Nekem az, ha estétől legalább reggel fél 6-ig alszik. Az 5 az nagyon határeset. Az én mindjárt 4 hónaposom általában este 7-től alszik 4-5-ig, de volt már, hogy nem kelt fel, csak 6, fél 7-kor. Eltolni nem tudjuk a lefekvést, mert nagyon álmos már olyankor, nappal nem igazán alszik.
2012. szept. 26. 09:30
8/11 anonim válasza:
Ha úgy alszik végig,hogy nem kell megetetni,akkor szerintem erre már mondható,hogy átaludta.Én azt bírom,amikor vki azt mondja, hogy 11-12 órát alszik a babája és kiderül,hogy igen ám,csak még közbe kétszer-háromszor felkel enni.Na az nem azt jelenti, hogy átalussza szerintem.
2012. szept. 26. 11:18
9/11 anonim válasza:
Nekem az egyik fiam 1hónaposan aludta át 9-6ig az éjszakát és hálistennek úgy is maradt, illetve 2hós korára már 9-től kb fél8-8ig aludt.
Másik pedig 5hetes korától este fél9-fél7ig aludt- és azóta is!!Illetve van, hogy fél9ig is húzza reggel.
2012. szept. 26. 15:29
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, az 5 óra nekünk is erősen határeset, inkább éjszaka még, mint reggel... :( Eltolni nem nagyon tudjuk a lefekvést, elég nyűgös már este. Amúgy meg ha este fél 7-kor bealudt, akkor is 5-kor kelt, és ha negyed 10-kor tettük le, akkor is - és nem aludt vissza. Azért próbálkozunk, nektek is jó babázást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!