15 hónapos kisfiam 78cm és 9800gr, az orvos szerint alacsony és pici a súlya. én nem így látom. Szerintetek is sovány és alacsony?
Szerintem is elég vékonyka de hát mit tudsz tenni most őszintén??? nekem az első fiam ennyi idősen 84 centi volt és 9.4 kiló...a lányom ennyi idősen 11.5 kiló volt és 78 centi.
Most a harmadik babám 15 hónaposan 9500 gramm és 79 cm. Mit tudok tenni??? Tömni nem tudom, hízlalni nem tudom:)
Ez alkati sajátosság.
Teljesen normális egészséges gyerek mind a három.
Nálunk is a doktornő rákattant erre a súlytémára (főleg mert nekem mindhárom viszonylag nagy súllyal hosszal is született), de kivizsgálták a kicsit, és semmi baja.
Most akkor én mit tudok még tenni azonkívül hogy persze etetem egyértelműen és kínálgatom?
Így soványnak tűnik, de szerintem még belefér. Úgy se tudsz mit csinálni. Megtömni sem lehet. :)
A lányom 11 hósan 10.1kg, és 74,5 cm volt. Barátnőm kérdezte, hogy nem kövér?! (A lánya ugyan olyan idős mint a miénk, csak 72cm,és 8kg...) Mit tudjak csinálni, ne adjak neki enni?
Hát most eléggé elkeseredtem azokon, amit írtatok:( Nem értem miért lehet "csak" ennyi hiszen ráadásul tök jó evő:((
Én 169cm vagyok a férjem 178cm...nem vagyunk olyan magasak...
Köszönöm a válaszokat! Azért jó olvasni, hogy vannak "sorstársaim":)))
Igen, inkább legyen ilyen pici, mint elhízott gyerek...nem is értem az ilyen orvost! Elveszi a szülő önbizalmát! Azt hittem, hogy én csinálok vmit rosszul!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!