"szuperanyukák" vagytok?
Erre a vitára kíváncsi leszek?! Amúgy provokatív kérdéseket nem illik feltenni, pedig ez igen csak annak tűnik!!
Amúgy sztem ilyen anya nincs. A saját babájának általában, normál körülmények között mindenki úgy nevezett "szuperanyu". Mindenki a lehető legjobbat akarja a babájának, ki így, ki úgy. Na számomra ez a szuperanyu!
Nem,nem.Nem vagyok ilyen.
Bombàzo nem vagyok,de majdnem ugyanolyan fitt kinézetü,mint szülés elött.
Vidàm vagyok,mert van egy édes babàm.
Sokszor türelmetlen,akkor kimegyek a terszra 5 perc levegökifujàsra,vagy berakom a babàt a babakocsiba,és iràny a séta.
ASkkor én is lehiggadok.
Férjem?
Nagyon nem szolgàlom ki,igaz tiszta,vasalt ruha màig van elötte,de a kaja terén.
Hàt egyszer fözök,egyszer nem.
Szexuàlis együttlét megvan ugyanugy,de csak ha kedvem iss van(nem mindennapos)
Takaritani csak nagyjàbol takaritok,màr nem saroktol sarokig,de még igy is elfogadhato
Én vagyok a világon a legjobb anyuka!:-))
szuperszexi vagyok sose fáradt vacsora főzve mosva takarítva van mindig.
Szülés után minden kiló lement, sose vagyok ideges.
(ebből persze egy szó sem igaz de legalább leírtam:-)))
Komolyra fordítva:
Amit tudok megcsinálom de maradnak el dolgok és ez így van rendjén.
Néha felkapom a vizet de igyekszem lehiggadni.
Persze az vagyok!Mert van nekem is anyukám,aki mos és főz,van egy bejárónőm aki takarít,van bébiszitterem aki vigyáz e gyerekre a még én a kozmetikában vagyok,és a férjemnek van pénze minderre:)
Na jó,semmi ilyen,de így képzelem el,hogy a szuperanyukák így csinálják...:D
Amúgy nálam a háztartás bánja,na nem vagyunk mi mocsokban,de nem is szaladok mosogatni amint befejeztük a kaját.A férjem is sokat segít,pl az ingeit magának vasalja(ciki,de jobban is vasal mint én):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!