Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jár (t) valaki baba mellett...

Jár (t) valaki baba mellett egyetemre nappalin?

Figyelt kérdés

Most vagyok 2-od éves, de nappali tagozatra járok. A babánk májusban fog születni, tehát van esélyem elvégezni a másodévet.

De az utolsó év miatt aggódom.

Volt, aki a nappalit be tudta baba mellett fejezni halasztás nélkül? (úgy, hogy az utolsó évre esett a baba születése, jelenléte)

Az előző diplomámat levelezőn szereztem, ott volt több kismama, a barátnőm is így jár most, de azért az más...

2012. szept. 24. 19:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Csoporttársam éppen ma szült, orvosi egyetem mellett. Nem passziváltatta a félévet, így akarja megcsinálni.

Ha ő meg tudja oldani, akkor azt hiszem, nincs lehetetlen:D

2012. szept. 24. 20:10
 12/13 A kérdező kommentje:

Szia 22L!

Ez nem semmi, amit csináltatok, de nagyon tetszik!

Én optimista módon remélem, hogy mi is meg tudjuk oldani, és mindent meg is teszek majd ezért.

Én is az a típus vagyok, aki szeret több életterületen is megvalósulni. De persze ezt nem a baba rovására fogom tenni, igyekszem majd egészséges egyensúlyba hozni a körülményeket.

Minden esetre sok erőt adnak a szavaid!

2012. szept. 24. 20:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Rettentő régóta csinálom, szépen lassan KÉT gyerekkel egy 3évessel(vele még nagyzoltam és ellőttem a két passzív félévemet) és egy 20hónapossal(majdnem vizsgáról mentem szülni, és már a köv félévben a padban "ültem". Szépen lassan, egyéni tanrenddel haladok.

Csak akarni kell.

2012. szept. 24. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!