Jár (t) valaki baba mellett egyetemre nappalin?
Most vagyok 2-od éves, de nappali tagozatra járok. A babánk májusban fog születni, tehát van esélyem elvégezni a másodévet.
De az utolsó év miatt aggódom.
Volt, aki a nappalit be tudta baba mellett fejezni halasztás nélkül? (úgy, hogy az utolsó évre esett a baba születése, jelenléte)
Az előző diplomámat levelezőn szereztem, ott volt több kismama, a barátnőm is így jár most, de azért az más...
Csoporttársam éppen ma szült, orvosi egyetem mellett. Nem passziváltatta a félévet, így akarja megcsinálni.
Ha ő meg tudja oldani, akkor azt hiszem, nincs lehetetlen:D
Szia 22L!
Ez nem semmi, amit csináltatok, de nagyon tetszik!
Én optimista módon remélem, hogy mi is meg tudjuk oldani, és mindent meg is teszek majd ezért.
Én is az a típus vagyok, aki szeret több életterületen is megvalósulni. De persze ezt nem a baba rovására fogom tenni, igyekszem majd egészséges egyensúlyba hozni a körülményeket.
Minden esetre sok erőt adnak a szavaid!
Rettentő régóta csinálom, szépen lassan KÉT gyerekkel egy 3évessel(vele még nagyzoltam és ellőttem a két passzív félévemet) és egy 20hónapossal(majdnem vizsgáról mentem szülni, és már a köv félévben a padban "ültem". Szépen lassan, egyéni tanrenddel haladok.
Csak akarni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!