Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért kell pucéran fotózni egy...

Mért kell pucéran fotózni egy gyereket?

Figyelt kérdés

Szegény gyerek kamasz korában majd ég mint a Reichstag. Mindezt a pucér fotó mániás szülei miatt.

Szerintem a szülei látták már eleget csupaszon nem értem mért kell le fotózni.Szerintem rutában is meg tenné.

Nem értem h ez mért szokás valakinél ? Nem gondolnak a gyerekre akinek ez halál ciki lesz 15 év múlva ?

2012. szept. 22. 10:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is csináltam a lányomról párat,de nem "premier plán"-t.Ezek a családi albumban ill. pendriveon vannak,nem készítettünk belőle senkinek albumot vagy fotót.

Annak idején rólam is csináltak pisi babaként anyumék és hát azon sokkal több minden látszott,de nem mutogatták boldog-boldogtalannak.

Én sem postolom ki a Face-re!

2012. szept. 22. 13:49
 12/16 anonim ***** válasza:
pisi=pici
2012. szept. 22. 13:50
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok 15 éves bocs ezt az egészet az egyik ismerős pucér babás fotója kapcsán kérdeztem .

Hogy mások szerint ez mért kell ennyi .

2012. szept. 22. 17:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Nalunk is keszultek mar pucer kepek, de nem kerulnek fel semilyen kozossegi oldalra es nem mutogatjuk senkinek, ez a mi kis csaladunk megmosolyogtato kepe :) (elaludt bilizes kozben, ujszulott furdetes stb)

Egyik volt osztalytarsamnal lattam fb-n egy kepet amikor is a par napos kisfia kukacat lefotozta es felette, mert naluk csak a fiu a gyerek, es ezzel buszkelkedett, hogy mekkora kukaca van a kisfianak.

Na ezt nagyon gaznak tartom....termeszetesen rengeteg hozzaszolas erkezett, hogy gratulalnak a futykoshoz, meg milyen edes kukac stb de ez szamomra nem elfogadott.

2012. szept. 22. 23:37
 15/16 anonim ***** válasza:
A mi 6 hónapos Kisfiunkról is készültek - készülnek pucér képek, de ezek csak az albumban vannak, meg a nagyszülők kaptak belőle. De a netre, közösségi oldalra soha nem raknék fel ilyet. És nem azért, mert esetleg cikinek érezné idősebb korában, hanem egyrészt mert mi sem teszünk közzé magunkról pucér fotót, másrészt meg vannak beteg emberek...
2012. szept. 23. 14:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Miért kell pucéran fotózni egy gyereket?

MERT HALÁL CUKI! A kis gömbölyű fenekével és hurkáival! Soha többet nem lesz olyan "bájos", 4 éves a fiam, de már most hiányzik az a kis gyömködni való gombóc!

2012. szept. 23. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!