Mért kell pucéran fotózni egy gyereket?
Szegény gyerek kamasz korában majd ég mint a Reichstag. Mindezt a pucér fotó mániás szülei miatt.
Szerintem a szülei látták már eleget csupaszon nem értem mért kell le fotózni.Szerintem rutában is meg tenné.
Nem értem h ez mért szokás valakinél ? Nem gondolnak a gyerekre akinek ez halál ciki lesz 15 év múlva ?
Én is csináltam a lányomról párat,de nem "premier plán"-t.Ezek a családi albumban ill. pendriveon vannak,nem készítettünk belőle senkinek albumot vagy fotót.
Annak idején rólam is csináltak pisi babaként anyumék és hát azon sokkal több minden látszott,de nem mutogatták boldog-boldogtalannak.
Én sem postolom ki a Face-re!
Nem vagyok 15 éves bocs ezt az egészet az egyik ismerős pucér babás fotója kapcsán kérdeztem .
Hogy mások szerint ez mért kell ennyi .
Nalunk is keszultek mar pucer kepek, de nem kerulnek fel semilyen kozossegi oldalra es nem mutogatjuk senkinek, ez a mi kis csaladunk megmosolyogtato kepe :) (elaludt bilizes kozben, ujszulott furdetes stb)
Egyik volt osztalytarsamnal lattam fb-n egy kepet amikor is a par napos kisfia kukacat lefotozta es felette, mert naluk csak a fiu a gyerek, es ezzel buszkelkedett, hogy mekkora kukaca van a kisfianak.
Na ezt nagyon gaznak tartom....termeszetesen rengeteg hozzaszolas erkezett, hogy gratulalnak a futykoshoz, meg milyen edes kukac stb de ez szamomra nem elfogadott.
Miért kell pucéran fotózni egy gyereket?
MERT HALÁL CUKI! A kis gömbölyű fenekével és hurkáival! Soha többet nem lesz olyan "bájos", 4 éves a fiam, de már most hiányzik az a kis gyömködni való gombóc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!