Ilyen hosszú megfázás? Mit csináljak?
9 hónapos fiam egy hete beteg.
Dokihoz nem vittem, mivel csak egyszer volt múlthét szombaton hőemelkedése, azóta semmi, és tudom,hogy úgy is azt mondja,hogy Calcimusc, Cebion csepp.
Ezeket kapja is, de még mindig naponta többször szívom az orrát, totál el van dugulva!
A mi dokink,ha nincs tartós láz, nem ír ki antibiotikumot!
De mégis meddig "normális" a nátha?
A mi lányunk egyszer bő 2 hétig náthás volt, szívtuk az orrát és spray-ztünk bele. Az orvos szerint ennyi ideig is normális. Akárhányszor szívhatod, ha szükségesnek látod, nem lehet "túladagolni".
Használjatok orrspray-t, is jobban kijön tőle a váladék.
Köszi!
Használunk spray-t, meg utána Nasivin-t is, csak azt sem tudom,hogy a Calcimusc-ot meddig adhatom!
Én kislányom már másfél hete náthás. Folyik az orra, köhög. Cebion cseppet és orrcseppet kap, meg szívom az orrát. Tyúkhúsleves, meleg mézes-citromos tea, még ez ami bevált. Remélem nemsokára meggyógyul.
Jobbulást a babádnak! Szerintem "normális"
Utolsó!
Mézet tilos adni 1 éves kor alatt!
A Nasivint csak 5-7 napig szabad adni, rajt van a tájékoztatón is. Tengervizes orrspray-t lehet használni + orrszívót.
Szerintem még 1 hetet várhatsz és ha nem javul akkor vidd orvoshoz.
3as vagyok. kislányom 2éves, azért iszik métes teát.
az orrcseppet meg csak 3 napja használjuk még. Olvastam a tájékoztatót.
Neten még írják at inhalálást is, mint bevált jó módszer. Azt viszont nem próbáltam.
Sinupret! Nagyon jó, nekünk többször segített már! (Azt hiszem, 3x10 cseppet kell adni)
+ Calcimusc, Cebion, meleg tea, orrszívózás tengervízes orrspray-vel aztán Nasivin csepp, Baby luuf éjszakára a hátára.
Köszi!
Hát nem úsztuk meg antibiotikum nélkül, de már javul!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!