Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! A gőzöléstől jobb lesz a...

SOS! A gőzöléstől jobb lesz a megfázás?

Figyelt kérdés

9 hónapos babám nagyon meg van fázva. Köhög, és tele van az orra. Az orrát szívom folyamatosan, de ugye ahogy sír miatta, megint tele lesz.

Kap kétszer fél Calcimusco-t, Cebion cseppet!

Vigyem el dokihoz egyébként? Ügyeletre tudnám, de mivel nincs láza nem hiszem,hogy mást írnának neki.

Most olvastam,hogy a kamillás vagy sós gőzölés is jó lehet? Hogyan csináljam? Hányszor!

Ne nézzetek hülyének,tudom,hogy lesz még ilyen, de az első betegségünk!

köszi

2012. szept. 15. 05:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Valóban jó. A gyógyszertárban lehet kapni olyan készüléket, amivel tudod gőzölni a kicsit. Lehet ugyan edény fölött is, letakarva a kicsi fejét, de 9 hónaposan ez elég veszélyes. Bármikor magára boríthatja a forró vizet.
2012. szept. 15. 06:49
 2/3 anonim ***** válasza:
amit az első ír az tényleg jó, inhaláló készülék nekünk is van bár mi kaptuk, amúgy szerintem húzós az ára. Sóoldatot kell bele venni és azzal inhalálunk, nekünk nagyon jó volt a múlt héten volt beteg 10 hónapos fiam.
2012. szept. 15. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi most vettünk pont,nagyon megérte,mert sokkal jobb,már most a fiamnak.bár nagyon drága volt(19.000ft)de tényleg megéri.
2012. szept. 15. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!