Első felállástól mennyi idő telt el míg babád elindult?
Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam átlag 3 hónap telik el... nálunk már 4,5 de a babám csak kapaszkodva lépeget, ill. ha tolja maga előtt az széket vagy babakocsit.2012. szept. 21. 18:19
11/15 anonim válasza:
Nálam mindkét gyerek tartotta a 3 hónapos átlagot. A lányom 8 hónaposan állt fel és 11 hónaposan indult el, a fiam 6 hónaposan állt fel és 9 hónaposan tette meg az első önálló lépéseit.
12/15 anonim válasza:
A fiam 7 hónaposan állt fel és 13 hónaposan indult el, tehát fél év volt.
13/15 anonim válasza:
Fiam 7,5 hónaposan állt fel. Egy éves szülinapja előtt egy héttel tette meg az első lépést. Azaz nálunk is 4,5 hónap volt. Bár eddig soha nem számoltam. Minek. Majd elindul ha már úgy érzi.
14/15 anonim válasza:
fiam nem volt 6 hós mikor felállt, és aug 20án tette meg elő 7 lépését önállóan és 24 lett 10 hós . majdnem 4 hónap
15/15 anonim válasza:
utolsó vagyok most okt 24-én lesz 1 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!