Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Tényleg aggónom...

Anyukák! Tényleg aggónom kellene a 10 hós kisfiam miatt, ugyanis minden alvásnál horkol?

Figyelt kérdés

Rettentő mélyen tud aludni a kisfiam és mikor elalszik legalább 15 percig horkol.

Aztán abbahagyja és csendben alszik tovább.

Sokat hallottam már arról,hogy ez valami bajt jelezhet,de hogy konkrétan mit azt nem tudom.Nem náthás!

Hétfőn viszem tanácsadásra,említsem meg az orvosának?

Igazság szerint nagyon elkezdtem félni emiatt!!!

2012. szept. 21. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia az én lányom is horkolt, egy meglett ember tiszteletére vált volna olyan hangos volt, én mondtam az orvosnak és azt mondta, hogy majd elhagyja!Igaz lehet kicsit idősebb volt már mint a te kisfiad már nem emlékszem annyira mert már lassan 10 éves.
2012. szept. 21. 11:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyitva van-e a szája alvásnál vagy játéknál? Sok ilyet kisbaba kerül hozzánk a fül-orr-gégére hatalmas orrmandulákkal. Ha nincs örökké megfázva, akkor nincs gond. Megnyugtatásképpen, majd látod, hogy szólsz-e gyermekorvosotoknak.
2012. szept. 21. 11:23
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
dehogyis! legtöbb kisbaba horkol, idővel elhagyják. Ha még 3-4 éves korban is horkol, akkor kell dokihoz vinni emiatt!
2012. szept. 21. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:
utolsó! nem 100% ra irtam, döntő többségében ez a vége, nálunk is igy van, ott dolgozom tehát tudom, és nem kell lepontozni!!!!!
2012. szept. 21. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:

2-4nek: én nem pontoztam le senkit, és nem is rád reagálva írtam a válaszomat, hanem a kérdező által feltett kérdésre! Miért vitatkoznék veled, hiszen nem dolgozom ott, te tudod kiket mivel visznek be...

3-as

2012. szept. 21. 11:55
 6/9 anonim ***** válasza:

én is úgy tudom, hogy nagyon nem jó. valaki írta, hogy a legtöbb baba horkol. na ezt is úgy tudtam, hogy a legtöbb baba nem horkol.

mindegy, unokahúgom horkolt, elvitték orvoshoz, elkezdték kivizsgálni majd 2 éves kora körül jött a többi tünete. asztmás, ezért horkolt már kiskorában is.

de orrmandula miatt vagy pók miatt is lehet.

szerintem említsd meg az orvosnak, abból baj nem lehet, max megnyugtat

2012. szept. 21. 12:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Fiam nem horkol, de ő is erőteljesebben/hallhatóan veszi a levegőt az elalvás kb. első 10 percében. Az okát nem tudom :(
2012. szept. 21. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Én fiam is horkolt, kb. 1 éves lehetett. Azt is észrevettem, hogy néha nem tud az orrán levegőt venni. Elvittem a doktornőhöz, ő valamilyen cseppeket írt fel, hoyg tuti allergiás. Nem adtam be neki, valahogy anyai megérzés, nem tudom... Elvittük egy eléggé ismert fül-orr gégészhez, Curam Sandozt ( [link] írt fel, mivel valami visszamaradt neki egy korábbi megfázásból. 4-5 nap alatt rendbe tette, elmúlt a horkolása.
2012. szept. 21. 14:59
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Sajnálom,hogy valaki megint a hülye lepontozásával élte ki magát a kérdésemnél!!!!!

2012. szept. 21. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!