Esős, hideg id,11 fok. Ki lehet ilyen időben vinni egy kicsit egy két és fél hetes babát?
Ha igen, mit adjak rá???
Nem sátélni gondoltam, cska kicsit ki a fedett teraszra. Vagy inkább maradjunk ma benn??
Én nem vinném ki
holnaputántól már jó idő lesz
Ki kell vinni, csak öltöztesd fel jól. Minden nap kell a friss levegő, télen is majd a mínuszokban!
Az én kislányom is 2 és fél hetes, ma már voltunk kint sétálni.
Mi az, hogy ki kell vinni egy 2 és fél hetes babát?
Főleg ekkora szélben. Na ne nevettessetek már! Kell a levegő igen. Nyissa ki az ablakot. Nem azt mondom, hogy 2 hónapig ki se vigye. Az enyém is februári, én is ki vittem amikor jó idő volt. Akkor is mínusz volt, de nem fújt a szél.
Nekem is van egy ilyen hiper okos ismerősöm aki 1 hetes gyerekkel el ment a kocsmába, mert keresztanyu ott dolgozik. Amikor kérdőre vonták azzal takarózott, hogy miért, már úgy sem lehet cigizni sehol, nincs füst. Na ez is kb az a kategória. Ha nem szeretnéd, hogy agyhártya vagy középfül gyulladást kapjon, akkor ne vidd ki. Ha kockáztatni akarsz, akkor vidd! Ennyi.
3-ik voltam.
Mi is kivittük ennyi idősen, pedig téli gyerek a kisebbik, nem volt soha semmi baja.
Az időnek megfelelően öltöztesd fel, és tedd szélvédett helyre.
Decemberi a fiam, amikor kb. ekkora volt úgy 2-3 fok lehetett, doktornő mondta,hogy irány kifelé!
Bár előtte én szoktattam hozzá nyitott ablaknál. Fél órát jól betakarva eső és szélvédett helyen simán kint lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!