Ha hideg a babám keze, az egyértelműen azt jelzi, hogy fázik? Kell valamit vinni, ha védőoltásra megyünk?
Az én lányomnak is sokszor hideg a keze,de nem fázik,a tarkójánál tudod biztosra megnézni,ha ott kellemes meleg,és nem hideg akkor nem fázik.Márványos lenne a keze.
Védőoltásra a kiskönyvet kell vinni.
szia! a nyakánál nézd meg, ha ott is csak langyoska vagy hideg, akkor fázik! a keringés még gyenge pici korban, ezért a hideg kéz és láb. bár nem írtad, mennyi idős a babád.
védőoltásra a baba kiskönyvét kell vinni. én vittem eldobható pelenkázóalátétet, de egy textil pelus is megteszi, így arra fektettem a pelenkázón amikor levetkőztettem. legyen nálad a szokásos felszerelés is (tartalék pelus, ha itatod akkor pici víz, cumi ha van neki). így biztos nem ér meglepetés :)
jó egészséget nektek és BUÉK!
Ha hideg a baba keze az nem jelent semmit, általában minden baba keze hideg, még akkor is ha lázasok.
Doktor néni mondta. Általába ha fázik remeg a szája.
Tökéletes az a szoba hőmérséklet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!