Lesz valami baja a tápszernek, ha beteszem a hűtőbe? Bővebben lent.
Én odaadtam pár alkalommal így, de utána leszoktam róla, mert fájt tőle a hasa. Amúgy a frisstől viszont nem fájt a hasa.
Inkább csinálj 100ml-t és ha kér még csinálsz hozzá. Ha előre elkészíted a vizet, akkor kb 10másodperc alatt kész a másik adag is. Ha meghagyja, akkor csak kicsit kell kiönteni.
Semmi baja nem lesz!
Az csak a tápszeres dobozokon van,hogy 2 órát lehet csak a hűtőben,mert általában a babák 3 óránként esznek!
Rafkósak,mi?!
Nekem koraszülött lett mindkét gyerekem,így elég sok időt töltöttem sajnos a kórházban,és tudom,hogy ott is előre készítik el a tápszert.
De ha utánnaolvasol akkor láthatod,hogy nem addig lehet tárolni.Ez a gyártók érdeke,hogy minél több fogyjon.
Bemásolom ide amit találtam:
Az elkészített tejalapú tápszert 48 órán keresztül tárolhatjuk hűtőszekrényben, ha a kisbaba szája nem ért hozzá a cumihoz. Ha már ez megtörtént, akkor az etetést követően dobjuk ki az egész maradékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!