1 éves kislányomnak hogyan készítsek karamellás tejet?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 09:55
11/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszi, hogy írtál! Teljesen igazad van, mindenki döntse el saját maga, sok olyan jár ide válaszolgatni aki szereti a saját igazát másokba belesulykolni. Egyébként az én kislányom sem kap semmilyen cukros dolgot, se kávé, se kakaó, se semmi. Csak azért érdekelt a karamellás tej, mert kevés a tejem, és a lányomba nem tudom a tejet beleadagolni. Kifújja. Ezért tanácsolta a védőnőm a karamellás tejet. és még visszatérve egy másik válaszolóra aki a romlott fogakról beszél... Igaza van: senki nem tartozik neki beszámolóval, hogy ki mit ad a gyerekének, nem is tudom egyesek mi a fenét képzelnek magukról. Bunkó népség! Aki okoskodik, ne válaszoljon, csak arra amit kérdeztem!!! Mégegyszer köszi annak aki jótanácsokkal szolgált, pl. forralt tej:-)
2012. szept. 21. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!