Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan oldod meg terhesen,...

Hogyan oldod meg terhesen, nagy pocakkal a nagyobbik gyerkőc altatását? Persze itt nem azokra gondolok akik csak beteszik az ágyba és magától elalszik.

Figyelt kérdés
Egyáltalán, ha elalszik a kezedben, hogy rakod be a rácsos ágyba a pocakodtól? Minden kulisszatitok érdekel! :)
2012. szept. 20. 07:28
 1/2 anonim ***** válasza:
1 éves volt amikor terhes lettem,onnantól nem emelgettem. mivel akkor már stabilan ment,átalakítottuk az ágyat és önállóan jött-ment. mellé nem feküdtem-addig sem-kanapéra ültem ami a szobájában volt,és onnan meséltem,simiztem
2012. szept. 20. 08:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Kisfiam 17 hónapos, 13 kiló. Én 22 hetes terhes vagyok. Nálunk már nem rácsos ágy van, hanem leesésgátlós kiságy, épp emiatt. Sajnos így is sokat kell emelgetnem, mert iszonyúan anyás. Korábban már elaludt egyedül is, néhány hete újra fel kell vennem, és ringatnom 5-10 percig, hogy elaludjon, mert e nélkül akár 2 órát is szenved az elalvással, mégsem sikerül neki. Hiába fekszem a földön mellette. Mellé is befeküdtem már, úgy se jó. Szóval, mikor már úgy érzem, eleget "kínlódott", felveszem, elringatom, ez néhány perc, és alszik...
2012. okt. 2. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!