8 db 62es rugi/kertésznadrág elég kezdésnek szerintetek?
Nem, nem elég. Vagyis ha sokat akarsz mosni akkor elég lesz. :) Miért csak 62-et veszel? Az én kisfiam 57 cm-el született, de még most is jó rá az 56-os.
3 hetes kisfiú anyukája
Van 4 db 56-os rugim is, 8 db 62-es, csak a vaterán találtam jó áron rugicsomagot, ezért kérdeztem rá, hogy érdemes-e pluszban megvennem.
De a válaszaitok alapján lecsaptam rá és köszi a gyors reagálást!!
Jó babázást nektek!!!
Nem, tényleg nem lesz elég. Mi így indultunk:
20 db body
20 db rugdalózó
5-6 db pulóver/boleró/kardigán (vékonyabb és vastagabb)
20 db textilpelus
stb.
És még így is 3 naponta babaruhákat mostam, sőt, amint összebukta/pisilte/kakilta, egyből beáztattam, hogy ne hagyjon nyomot.
Köszi szépen neked is, úgy látom, jól döntöttem, hogy lecsaptam az aukciót.
Azt nem értem, hogy a babakelengye listák miért 4-6 rugit és bodyt írnak???
Mert ezek szerint az elég kevés...
Gondolom azért írnak a babakelengye listák 5-6bodyt és 5-6rugit mert elég,nekünk sem volt több,sőt volt olyan méret amiből ennyi sem.Textil pelenka is 7db volt összesen és elég volt.
Érdekes módon amíg a fogai el nem kezdtek jönni(4hónaposan jött ki az első 2)addig nem volt olyan,hogy nyakig kakis lett volna.
Köszönöm nektek is a választ!
Igaziból már lecsaptam a csomagra, sőt aminek örülök, hogy kardigánok és bélelt sapik is vannak a csomagban, ami nekünk eddig egyátalán nem volt.
Boldog babázást nektek is és köszi, hogy hozzászóltatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!