Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha alszik 3-4,5 órát egyfolytá...

Ha alszik 3-4,5 órát egyfolytában babátok, fel szoktátok ébreszteni szopizni?

Figyelt kérdés

Nekem van néha,hogy így bealszik délután egy hónapos pici babám. Ma délután negyed négykor elaludt és még alszik. Mindjárt ébresztem fürdeni,enni,(bár már mocorog).. De ti hagytátok ennyit aludni? Merjem ennyit hagyni? Gondolom,.ha éhes lenne,felébredne. Elalvás előtt kiszopizta mindkét mellemet bő háromnegyed órán keresztül,tehát jóllakott.

Szóval,aludjon ennyit vagy ne? Köszönöm, egy anyuka.

2012. szept. 18. 20:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Itt egy pici babáról beszélünk, aki szinte egész nap alszik még így neki tök mindegy mikor eszik és alszik vissza.

Én írtam azt, hogy evés miatt sosem keltettem fel, de tudom, hogy miről beszélsz. Nekem már 20 hónapos a fiam és bizony kettőnél tovább nem hagyom aludni délután, mert akkor este nem lehet bírni vele és nekem még dolgom van olyankor.

De egy 1 hónapos babánál ilyesmiről még szó sincs.

2012. szept. 18. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!