Ha alszik 3-4,5 órát egyfolytában babátok, fel szoktátok ébreszteni szopizni?
Nekem van néha,hogy így bealszik délután egy hónapos pici babám. Ma délután negyed négykor elaludt és még alszik. Mindjárt ébresztem fürdeni,enni,(bár már mocorog).. De ti hagytátok ennyit aludni? Merjem ennyit hagyni? Gondolom,.ha éhes lenne,felébredne. Elalvás előtt kiszopizta mindkét mellemet bő háromnegyed órán keresztül,tehát jóllakott.
Szóval,aludjon ennyit vagy ne? Köszönöm, egy anyuka.
Ha valamit, hát azt megtanultam, hogy alvó gyereket akkor sem keltek fel, ha kitör az apokalipszis.
Nyugodtan hagyd aludni, ha éhes, akkor felébred és szólni fog. :) Hidd el, bármilyen igénye van/lesz a picidnek, te fogsz elsőként tudni róla, értesíteni fog. :)
És ilyenkor éjjel is alszik rendesen a bébid, ha előtte ilyen nagyot alszik?
Igazából csak ez a kérdés, ha igen, akkor ne keltsd fel.
Sosem keltettem fel evés miatt.
Nyugodtan aludjon szerintem.
Hagyd aludni, ha jól hízik és jól eszik.
Nem kell keltegetni, főleg éjjel nem.
kedves anyukák! nem értem miért gond ha nekem az vált be,hogy felkelteném egy bizonyos idő után.
a kérdező babája 3óra után aludt el,ha én ilyenkor nem keltettem fel legkésőbb 6kor,akkor borzasztó éjszaka várt volna rám. és így legalább megvolt a szokásos időben a fürdés,egy kis nézelődés,aztán megint elfáradt annyira,hogy normálisan aludjon.
persze ez csak az én tapasztalatom az én gyerekemmel.nyílván nem akarom ráerőltni ezt. de azóta már olvastam,hogy felkelt,ugyhogy szerintem jobban járt így..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!